28 clent açıyordum hs dalgasına gıcık oldum internet hızıyla alakası olsaydı 28 killclent açamazdım
hala çözüm bulamadım bırakıyom ibotu

01skart demiş ki:
saatlerdir sitede anlatım bulabilmek için geziyordum ama anlatımların hepsi eski i bot a göreydi :S sonunda burayı gördüm ve bir kaç şeyi yapabildim örn : hackshield , loader , patch programlarını indirip sro dosyasına atmak gibi ... her şey halloldu sanıyordum ama şöyle bir sorunum var :S hackshield i açamıyorum :D java simgesi var üstünde ama açılmıyor yoksa Run hackshield dosyasını mı açacağım ? :s onu da denedim ama o bişi yapmıyor :S sanırım bu hackshield i açmam lazım ama nasıl açacağım yardım edin lütfen
arkadas bnde yeni çözdüm daha patch işi bittikten sonra hacksheld degil sadece run hacksheldi çalıştır silkroadı normal olarak aç o launcher den sadece oyun giriş sayfası açıldıgında öyle brak kalsın kapatırsan açılmaz o çlenti ve run clen ti kapama sonra i bot ac ardından loader ile oyuna gir 1 clent kesin açık olacak yani 2 n cisi ibot ile oyuna girdigin clent umarım yardımcı olur :)

Ben ibotun sitesinden HS Server 2.1'i indirdim. Dosyaları Silkroad klasörüne çıkardım. Run Hackshiled dosyasını çalıştırdım. Ardından sro clienti çalıştırdım ve start dedim. id-pw ekranı gelince masaüstüne dönüp edxloaderı ve ibotu çaslıştırdım. ibot başarılı bir şekilde bağlanmış gibi göründü ama ikinci client yükleme ekranında takılı kaldı. Hani yüklerken yaşlı sakallı bir adamın resminin olduğu küçük kutucuk varya, işte orada takılı kalıyor :)

Ayrıca yukarıda bazılarının söylediği gibi, hsserver içinde "launch sro" yada "hide sro" gibi butonlar çıkmıyor bende. Bendeki hsserver sadece dos komut sayfasından ibaret. En son sürümü budur diye sitesinden bunu indirdim. Acaba HSServer 2.1'de mi problem var bilen var mı ?

ben indiriyorum hs serveri ama phmediapatcher dosyası cıkmıyor içinden nolur acil yardım lütfen olmadi:

botta sorun yok clientless olarak gayet güzel çalışıyor ama clientli olarak çalıştıramadım bir türlü. Clientsız olarak problem yok ama çarın neler yaptığını görebilseydim daha iyi olurdu. Lütfen clientli çalıştırmayı başarabilenler nasıl yaptıklarını, hangi hider programını kullandıklarını açıklasınlar :D

arkadaşlar windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. Hackshield'i açıyorum ama 'java' ile başlayan bişeyler yazıyo çalışmıyo, java yükledim aynı sorunum devam ediyo. phmediapatcherı custom yaptıktan sonra ileriye gidemediğim için aşağıdaki yöntemden gitmeye çalışıyorum

bu sefer ise edx loaderi yönetici olarak başlatıyorum launch diyorum ama sunucuyla bağlantınız kesildi diyo daha oyuna bile giremeden. acil yardım lütfen

hamster544 demiş ki:
arkadaşlar windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. Hackshield'i açıyorum ama 'java' ile başlayan bişeyler yazıyo çalışmıyo, java yükledim aynı sorunum devam ediyo. phmediapatcherı custom yaptıktan sonra ileriye gidemediğim için aşağıdaki yöntemden gitmeye çalışıyorum

bu sefer ise edx loaderi yönetici olarak başlatıyorum launch diyorum ama sunucuyla bağlantınız kesildi diyo daha oyuna bile giremeden. acil yardım lütfen
Aynı Sorun Bendede Var Yardım Edin Lütfen..

HS server ile ilk clienti açıyorum hiçbir sorun yok. Ardından ibotu çalıştırıp exloader ile ikinci clienti açmaya çalışıyorum ama ilk client açıkken yüklemiyor oyunu bir türlü. Ancak ilk clienti kapatınca açılıyor ama o zaman da HS serverden bağlantımız kesildiği için bi anlamı olmuyor tabii. Clientless olarak hiçbir sorun yok ama clientli olarak açamadım. Çarı görmem lazım yanlış işler yaptığı zaman müdahele edebilmek için.

ben HS serverla acıyorum ama charı yine göremiyorum HS serverle actığım clientte serverlar yok clienti gormeden HS serverla acıyoru 5 6 mob dan sonra duruyor Çözüm?

normal girdikten sonra ilk actigimiz clieti kapatirsak sorun oluyormu acaba ? çünki penim pc eski biraz kasiyor donuk donuk hareket ediyor

herşeyi yapıyorum ama loaderı açıyorum ama oyunu açamıyorum silkrad guad falan çıkıyo ama gerisi gelmiyo

HS serverla oyuna gırıyorum sonra clıentı gzlıyrz bnda serverlar gozukmuyor zaten sonra Ibot u calıstırıyoruz oyuna hangı clıentle nasıl giricez ?
eekd1

ya ben geri normal ile gırmek ıstıyorum ama error loadıng medıapk2 hatası gelıoyor gıremıyorum gerı normal ne yapmam lasım delırcem :S lutfen yardımmmmmm

Yukarı Alt