28 clent açıyordum hs dalgasına gıcık oldum internet hızıyla alakası olsaydı 28 killclent açamazdım
hala çözüm bulamadım bırakıyom ibotu
hala çözüm bulamadım bırakıyom ibotu
arkadas bnde yeni çözdüm daha patch işi bittikten sonra hacksheld degil sadece run hacksheldi çalıştır silkroadı normal olarak aç o launcher den sadece oyun giriş sayfası açıldıgında öyle brak kalsın kapatırsan açılmaz o çlenti ve run clen ti kapama sonra i bot ac ardından loader ile oyuna gir 1 clent kesin açık olacak yani 2 n cisi ibot ile oyuna girdigin clent umarım yardımcı olur :)01skart demiş ki:saatlerdir sitede anlatım bulabilmek için geziyordum ama anlatımların hepsi eski i bot a göreydi :S sonunda burayı gördüm ve bir kaç şeyi yapabildim örn : hackshield , loader , patch programlarını indirip sro dosyasına atmak gibi ... her şey halloldu sanıyordum ama şöyle bir sorunum var :S hackshield i açamıyorumjava simgesi var üstünde ama açılmıyor yoksa Run hackshield dosyasını mı açacağım ? :s onu da denedim ama o bişi yapmıyor :S sanırım bu hackshield i açmam lazım ama nasıl açacağım yardım edin lütfen
Hepsi toplu bir şekilde dosyalar içersinde buyur arkadaşım.player103 demiş ki:ben indiriyorum hs serveri ama phmediapatcher dosyası cıkmıyor içinden nolur acil yardım lütfen![]()
Aynı Sorun Bendede Var Yardım Edin Lütfen..hamster544 demiş ki:arkadaşlar windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. Hackshield'i açıyorum ama 'java' ile başlayan bişeyler yazıyo çalışmıyo, java yükledim aynı sorunum devam ediyo. phmediapatcherı custom yaptıktan sonra ileriye gidemediğim için aşağıdaki yöntemden gitmeye çalışıyorum
bu sefer ise edx loaderi yönetici olarak başlatıyorum launch diyorum ama sunucuyla bağlantınız kesildi diyo daha oyuna bile giremeden. acil yardım lütfen
kapanmaman lazım yoksa kısa sürede dc alırsın.Lord_Shadow demiş ki:normal girdikten sonra ilk actigimiz clieti kapatirsak sorun oluyormu acaba ? çünki penim pc eski biraz kasiyor donuk donuk hareket ediyor