ikinci carın cözümü yok galbia bazen uzun süre atmıyor bazen hemen atıyor bunun bir yolu varmı
dostum o hs server ile açılan client onu gizliceksin. ibot ve edxloader ile tekrar bir client açıcaksın.Lord_Shadow demiş ki:ben hepsini yapiyorum ıd sifre yaziyorum olece kaliyor sro girmiyor ayrica serverlarida goremiyorum ?
IZMIRLI24 demiş ki:arkasdsalar cok ınce bı ayrıntı var hep gozden kacırmısım hs serverı calıstırın lounc demeden once kloserlerın hepsını kapatın hıc bı klasor ekranda kalmasın sadece acmıs oldumuz hs server kalsın klosorlerın hepsını kapattıktan sonra lounc deeyın sorunsuz kasın ben kac gundur cıldırıyodum tek sorun klosorler acık ken yapmammıs zor oldu ama buldumbu dedıklerımı yapın sorunsuz kasın
Bunları yapmadan clientless bağlanamıyomuyuz ???Caffeine demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
![]()
![]()
- Resim Silinmiş.
Tony Montana'ya Çevirileri için Teşekkürler.
tamam internette bi yerde gördüm Run Hackshield i kullanacakmışım ama internetteki resimlerde onu açınca yukarda farklı yazılar yazdığını gördüm bende Critical Error - Adress already in use :bind yazıyor ... ne yapmalıyım?01skart demiş ki:saatlerdir sitede anlatım bulabilmek için geziyordum ama anlatımların hepsi eski i bot a göreydi :S sonunda burayı gördüm ve bir kaç şeyi yapabildim örn : hackshield , loader , patch programlarını indirip sro dosyasına atmak gibi ... her şey halloldu sanıyordum ama şöyle bir sorunum var :S hackshield i açamıyorumjava simgesi var üstünde ama açılmıyor yoksa Run hackshield dosyasını mı açacağım ? :s onu da denedim ama o bişi yapmıyor :S sanırım bu hackshield i açmam lazım ama nasıl açacağım yardım edin lütfen
tamam rest attım düzeldi ama bu kez de Silkroad Launcher is now ready ... de bekliyor hiç bir tepki yok01skart demiş ki:tamam internette bi yerde gördüm Run Hackshield i kullanacakmışım ama internetteki resimlerde onu açınca yukarda farklı yazılar yazdığını gördüm bende Critical Error - Adress already in use :bind yazıyor ... ne yapmalıyım?01skart demiş ki:saatlerdir sitede anlatım bulabilmek için geziyordum ama anlatımların hepsi eski i bot a göreydi :S sonunda burayı gördüm ve bir kaç şeyi yapabildim örn : hackshield , loader , patch programlarını indirip sro dosyasına atmak gibi ... her şey halloldu sanıyordum ama şöyle bir sorunum var :S hackshield i açamıyorumjava simgesi var üstünde ama açılmıyor yoksa Run hackshield dosyasını mı açacağım ? :s onu da denedim ama o bişi yapmıyor :S sanırım bu hackshield i açmam lazım ama nasıl açacağım yardım edin lütfen
Hs Serve succ... yazısını beklemeden kendim start a tıkladım oyuna girdi ... ama hiçbir server gözükmüyor01skart demiş ki:tamam rest attım düzeldi ama bu kez de Silkroad Launcher is now ready ... de bekliyor hiç bir tepki yok01skart demiş ki:tamam internette bi yerde gördüm Run Hackshield i kullanacakmışım ama internetteki resimlerde onu açınca yukarda farklı yazılar yazdığını gördüm bende Critical Error - Adress already in use :bind yazıyor ... ne yapmalıyım?01skart demiş ki:saatlerdir sitede anlatım bulabilmek için geziyordum ama anlatımların hepsi eski i bot a göreydi :S sonunda burayı gördüm ve bir kaç şeyi yapabildim örn : hackshield , loader , patch programlarını indirip sro dosyasına atmak gibi ... her şey halloldu sanıyordum ama şöyle bir sorunum var :S hackshield i açamıyorumjava simgesi var üstünde ama açılmıyor yoksa Run hackshield dosyasını mı açacağım ? :s onu da denedim ama o bişi yapmıyor :S sanırım bu hackshield i açmam lazım ama nasıl açacağım yardım edin lütfen
![]()