ikinci carın cözümü yok galbia bazen uzun süre atmıyor bazen hemen atıyor bunun bir yolu varmı

Lord_Shadow demiş ki:
ben hepsini yapiyorum ıd sifre yaziyorum olece kaliyor sro girmiyor ayrica serverlarida goremiyorum ?
dostum o hs server ile açılan client onu gizliceksin. ibot ve edxloader ile tekrar bir client açıcaksın.

Genel Olarak Botta ßir Sorun Var Arkadaslar. Bir Sonraki Update Bekleyelim. 1nci chardan sora hackshield devreye girmiyor büyük ihtimal ve hackshield dc yiyor(sizde kontrol edin hackshield dc yiyecektir acıp bi süre sora). Hackshield dc yedigi anda tabiki bütün charlar dc oluyor. Beklemek Daha yararlı hic ugrasmayn 2 gündür denemedigm yöntem kalmadı illa yiyor dc ye.. iyi forumlar bol eglenceler

bence hiç açıklayıcı olmamış resimlerle verilse daha sağlıklı olur bu sadece ibotun yazdığıı türkçeye çevirmiş

Yha Resimli anlatımı yokmu bu isin anlamadım mm ve ayrıyetten bir seylerm i indirmek gerekiyor ?

Ne yaparsam yapayım C7 hatası alıyorum 2. ile girmeye çalışırken 1. si ne güzel kasıyo

arkadaslar hs serverla launc dıorum oyunu acıyor ama gızlenmıyor napıcam gızleme komutları pasıf nasıl gızlenıyor yaw

arkasdsalar cok ınce bı ayrıntı var hep gozden kacırmısım hs serverı calıstırın lounc demeden once kloserlerın hepsını kapatın hıc bı klasor ekranda kalmasın sadece acmıs oldumuz hs server kalsın klosorlerın hepsını kapattıktan sonra lounc deeyın sorunsuz kasın ben kac gundur cıldırıyodum tek sorun klosorler acık ken yapmammıs zor oldu ama buldum:D bu dedıklerımı yapın sorunsuz kasın

tesekkur etmessenız kuserım valla bak ddedımı yaptınızmı gızlenme seceneklerı ekrana aktıf olarak gelecektır sımge durumuna getırmeyın kapatın bak yok olmuyo fılan da demeyın cunku oluyor

IZMIRLI24 demiş ki:
arkasdsalar cok ınce bı ayrıntı var hep gozden kacırmısım hs serverı calıstırın lounc demeden once kloserlerın hepsını kapatın hıc bı klasor ekranda kalmasın sadece acmıs oldumuz hs server kalsın klosorlerın hepsını kapattıktan sonra lounc deeyın sorunsuz kasın ben kac gundur cıldırıyodum tek sorun klosorler acık ken yapmammıs zor oldu ama buldum:D bu dedıklerımı yapın sorunsuz kasın
:thumbsup: Katılıyorum. fakat pcden pcye değişiyor. mesela bende geç açıldığında modeme bi res atıyorum bide pcye res atıyorum fıstık gibi giriyorum sorunsuz kasıyorum (:
ben teşekkür ettim kardeşim (:

Caffeine demiş ki:

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Tony Montana'ya Çevirileri için Teşekkürler. :muck:
Bunları yapmadan clientless bağlanamıyomuyuz ???

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
saatlerdir sitede anlatım bulabilmek için geziyordum ama anlatımların hepsi eski i bot a göreydi :S sonunda burayı gördüm ve bir kaç şeyi yapabildim örn : hackshield , loader , patch programlarını indirip sro dosyasına atmak gibi ... her şey halloldu sanıyordum ama şöyle bir sorunum var :S hackshield i açamıyorum :D java simgesi var üstünde ama açılmıyor yoksa Run hackshield dosyasını mı açacağım ? :s onu da denedim ama o bişi yapmıyor :S sanırım bu hackshield i açmam lazım ama nasıl açacağım yardım edin lütfen

01skart demiş ki:
saatlerdir sitede anlatım bulabilmek için geziyordum ama anlatımların hepsi eski i bot a göreydi :S sonunda burayı gördüm ve bir kaç şeyi yapabildim örn : hackshield , loader , patch programlarını indirip sro dosyasına atmak gibi ... her şey halloldu sanıyordum ama şöyle bir sorunum var :S hackshield i açamıyorum :D java simgesi var üstünde ama açılmıyor yoksa Run hackshield dosyasını mı açacağım ? :s onu da denedim ama o bişi yapmıyor :S sanırım bu hackshield i açmam lazım ama nasıl açacağım yardım edin lütfen
tamam internette bi yerde gördüm Run Hackshield i kullanacakmışım ama internetteki resimlerde onu açınca yukarda farklı yazılar yazdığını gördüm bende Critical Error - Adress already in use :bind yazıyor ... ne yapmalıyım?

01skart demiş ki:
01skart demiş ki:
tamam internette bi yerde gördüm Run Hackshield i kullanacakmışım ama internetteki resimlerde onu açınca yukarda farklı yazılar yazdığını gördüm bende Critical Error - Adress already in use :bind yazıyor ... ne yapmalıyım?
tamam rest attım düzeldi ama bu kez de Silkroad Launcher is now ready ... de bekliyor hiç bir tepki yok :D

01skart demiş ki:
01skart demiş ki:
01skart demiş ki:
tamam rest attım düzeldi ama bu kez de Silkroad Launcher is now ready ... de bekliyor hiç bir tepki yok :D
Hs Serve succ... yazısını beklemeden kendim start a tıkladım oyuna girdi ... ama hiçbir server gözükmüyor :D

hoba dersler yüzünden ara verdik nedir bu sistem ne işe yarar nedir neyin nesidir açıklayacak olan?

Ps. eskiden loader ile direk giriyordum ibot ile.

Yukarı Alt