- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
katılımcılara pm atılıyor yarın buluşmak üzre görüşürüz Cool
tamam umut ben hazırlanıyorum çıkarım az sonra yanlız ben fiat palıo ile gelıcem sızın oralarda trafık cevırmesı felan varmıdır bağlamasınlar arabayı ehlıyet yokrallici33 demiş ki:Batu bizim bora abi götürcek beni arabayla taksime hemen b.düzene gel birlikte gidelim
yok la ben hergün geziom s40'la ama haramidere yokuşunda sürekli duran bi ekip var orda dikkat et sol şeritten git göze batmadanLord_Rings demiş ki:tamam umut ben hazırlanıyorum çıkarım az sonra yanlız ben fiat palıo ile gelıcem sızın oralarda trafık cevırmesı felan varmıdır bağlamasınlar arabayı ehlıyet yokrallici33 demiş ki:Batu bizim bora abi götürcek beni arabayla taksime hemen b.düzene gel birlikte gidelim
param yok gelemıyom kusura bakmayın artık başka sefere gelıcem okan abi mahcubum sıze karşı extraokkextraloob demiş ki:ohannes nereden pacificten mi geliyorsun ehehe beylikdüzü dediğin şurası e-5 ten kaptır 20dk da taximdesin Razz
ben daha pijama terlik ve çay ile pc başındayım
ant0ny0_eX demiş ki:beyler size pusu kurucakmış diğer sitelerin modları..dövüceklermiş , öle duydum
cem abin gitmemiş herhaldeGhost Spy demiş ki:Cem (abi)