ahh ahh Hacım Edirne'deyim Ya Rolling Eyes ..Bizimkinler Karneyi Görünce Zaten EVden Dışarı Salmıycaklar..
gelsen bile 14 yaşında içkili bi gecede ne işin varSoN_eMiR demiş ki:Bende Gelmek istiorum ama gece olursa Gelemem Yaş 14 Peder Salmaz geceleyin ama gündüz olursa gelriim
bence gelmesinde hiç bi sakınca yok çünkü biz küçüğüyle büyüğüyle ihtiyarıyla yaşlısıyla çocuğuyla genciyle adamıyla karısıyla WWW.EXTRALOOB.COM ailesiyiz CoolMortaLStatuS demiş ki:gelsen bile 14 yaşında içkili bi gecede ne işin varSoN_eMiR demiş ki:Bende Gelmek istiorum ama gece olursa Gelemem Yaş 14 Peder Salmaz geceleyin ama gündüz olursa gelriim
bakalım onun anneside öle düşünüyomuHeLL_KinG demiş ki:bence gelmesinde hiç bi sakınca yok çünkü biz küçüğüyle büyüğüyle ihtiyarıyla yaşlısıyla çocuğuyla genciyle adamıyla karısıyla WWW.EXTRALOOB.COM ailesiyiz CoolMortaLStatuS demiş ki:gelsen bile 14 yaşında içkili bi gecede ne işin varSoN_eMiR demiş ki:Bende Gelmek istiorum ama gece olursa Gelemem Yaş 14 Peder Salmaz geceleyin ama gündüz olursa gelriim
Ehauahu Erdek İstanbul 15 tatilde belki ananemlere gidersem aslında 2 saat İDO ordan 1 saat te sürre gitçeğimiz yer olur ama zor RazzRonin demiş ki:Ankara İstanbyul dünaynın bir ucundan diğer ucu gibi :S Maalesef...
heee inersin ZuhahahaRonin demiş ki:Ben Ankaradan istanbula 35dk da inerim kelle koltukda
İnsan "www.extraloob.com" yerine "Extralooß" ailesiyiz felan yazar....HeLL_KinG demiş ki:bence gelmesinde hiç bi sakınca yok çünkü biz küçüğüyle büyüğüyle ihtiyarıyla yaşlısıyla çocuğuyla genciyle adamıyla karısıyla WWW.EXTRALOOB.COM ailesiyiz Cool
Taxim Nevizade düşünüyorum oralarda güzel cafe-bar-pub tarzı yerler var nezih ortam alkolde oldumu tamamdır var mı bu tarz bildiğin tavsiye edebileceğin bir yer Winkcruoizei demiş ki:Beyler Bende İstanbulda Oturuyorum.. Eğer Katılım Olursa GeLirim ve Gidicek Güzel Bir Yerde AyarLarım Gece Çalışıyorum..
çık gel kaçırma bu etkinliği bir daha anca yaz tatilinde başka ilde olur CoolElazigLee demiş ki:Biz 3 5 kisi gelebiliriz duruma gore hacim, bizi eklemeyin ama devali bu topici takip ederiz.