addIcFb

Aileden
bnde istteyim ama alkol ters düşüor ama gelebilirsem kesin tarih koyun bi uğramayı düşünüorum!.

extraloob ailesini çok merak ediorum Cool

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
alkol ters gelirse sen içmezsin güzelim kahve çay meşrubat gibi sıvılarda mevcuttur müessesemizde :lolmuch: :mrgreen:

Oyy çok iyi olurda Bursa'da oturuyorum..Gelme imkanım olsa hemen sınırsız alkol pub.cafe.bar off off ne iyi olurdu hepinizle tanışmak isterdim.. :(

addIcFb

Aileden
extraloob yaz:
alkol ters gelirse sen içmezsin güzelim kahve çay meşrubat gibi sıvılarda mevcuttur müessesemizde :lolmuch: :mrgreen:
tarih belirtin gelmeye çalışcam :lol:

Takımı
Seçiniz...
extraloob demiş ki:
cruoizei demiş ki:
Beyler Bende İstanbulda Oturuyorum.. Eğer Katılım Olursa GeLirim ve Gidicek Güzel Bir Yerde AyarLarım Gece Çalışıyorum..
Taxim Nevizade düşünüyorum oralarda güzel cafe-bar-pub tarzı yerler var nezih ortam alkolde oldumu tamamdır var mı bu tarz bildiğin tavsiye edebileceğin bir yer Wink

Oralarda Alkollü BöyLe Hafif MüzikLi Güzel Bir Yer Biliyorum "RİTİM" Diye Bir Yer.. Ama Yok İstemezsen Daha FarkLı Yerler Buluruz..

Ya Birde Bu Kadar Az Kişimiyiz İstanbuL Gurubu Olarak..Yapmayın ArkadaşLar İlgi Lütfen BöyLe Şeyler Herzaman Olmaz.!!

Fethiyedeyım 15 tatılde ıstanbula gelıcem ama tarıh uyarmı uymazmı bılemem :mrgreen: :mrgreen: guzel bır dusunce ıstanbulda olsam banko gelırdım Exclamation Arrow

Vallahi İstanbulda olsam kesinlikle kaçırmazdım gelirdim...Hele Ki Alkol Sınırı yoksa Cool Ama ne yazık ki kütahyada oturuyorum...
Neyse İstanbuldaki arkadaşlara iyi eğlenceler...!!!

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
Idea Idea I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri Idea Idea

Şubat 2008'de bir İstanbul Taxim etkinliği düşünüyorum kimler gece http://www.extraloob.com ailesi olarak bizlerle tanışmak buluşmak silkroad konuşup alkol almak ister katılımcılar bu listede güncellenecektir 1 kişi bile gelse ben geleceğim Cool

Katılımcı Listesi :
1- extraloob
2- WithNoFear
3- BeBeT0
4- MortaLStatuS (Kesin Değil)
5- cruoizei
6- screamadle
7- jesuswan

Ps : modlar katılımcıları listeye ekleyin ve listemiz güncellensin.

Saygılarımla,
bu liste daha da gelişmeli beklediğim kişiler yazmamış halen :lolmuch: :mrgreen:

ben gelebilir miyim bilmiyorum ama yaş 12 :) pek sanmıyom ama abimi ayarlarsam geliriz beraber akarız alemlere :mrgreen:

saat ve tarih kesinleşmeden bişe söliyemem valla gelmesi bişe deilde dönmesi önemli olan cok gec saatlere kalıpta otobusu kacırmak olmaz eee taksim-beylikdüzü arası taxi'de bayaı bi yazar beylikdüzü civarlarında olsa bizim s40 ı kaçırıp gelirdim ama uzak yer

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
rallici33 demiş ki:
saat ve tarih kesinleşmeden bişe söliyemem valla gelmesi bişe deilde dönmesi önemli olan cok gec saatlere kalıpta otobusu kacırmak olmaz eee taksim-beylikdüzü arası taxi'de bayaı bi yazar beylikdüzü civarlarında olsa bizim s40 ı kaçırıp gelirdim ama uzak yer
beylikdüzüne ben gece yarıları çok gittim dolmuşlar var 10 ytl veya bazen midibüsler kalkıyor Wink

Valla annem daha beni kadıköy e göndermiyo tek başıma daah 15 yaşındayım gelsem... ama ben oraya gelebilirsem kıyamet gelmiş olabilir :mrgreen: :mrgreen: ...
Ama hacım 2-3 sene sonra mutlakkaa gelcem inş. o günkü şartlar ii olursa.

Bende gelirim( kesin olmayabilir işler yoğun ^^) Olmadı kardeşimi yollarım ^^ içersiniz sabaha kadar ^^

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
gelirim değil de kesin geliyorum derseniz lsiteye ekleriz böylece kimler geliyor buna uygun bir mekan ortaklaşa konuşur seçeriz çok güzel mekanlar ve fotografları mevcut Wink

Yukarı Alt