imam44 demiş ki:Yawww siz bir araya gelince pvp yaparsınız o yüzden hiç ii bi etkinlik olmucak gibime geliyo
extraloob demiş ki:Taxim Nevizade düşünüyorum oralarda güzel cafe-bar-pub tarzı yerler var nezih ortam alkolde oldumu tamamdır var mı bu tarz bildiğin tavsiye edebileceğin bir yer Winkcruoizei demiş ki:Beyler Bende İstanbulda Oturuyorum.. Eğer Katılım Olursa GeLirim ve Gidicek Güzel Bir Yerde AyarLarım Gece Çalışıyorum..
bu liste daha da gelişmeli beklediğim kişiler yazmamış halenextraloob demiş ki:Idea Idea I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri Idea Idea
Şubat 2008'de bir İstanbul Taxim etkinliği düşünüyorum kimler gece http://www.extraloob.com ailesi olarak bizlerle tanışmak buluşmak silkroad konuşup alkol almak ister katılımcılar bu listede güncellenecektir 1 kişi bile gelse ben geleceğim Cool
Katılımcı Listesi :
1- extraloob
2- WithNoFear
3- BeBeT0
4- MortaLStatuS (Kesin Değil)
5- cruoizei
6- screamadle
7- jesuswan
Ps : modlar katılımcıları listeye ekleyin ve listemiz güncellensin.
Saygılarımla,
beylikdüzüne ben gece yarıları çok gittim dolmuşlar var 10 ytl veya bazen midibüsler kalkıyor Winkrallici33 demiş ki:saat ve tarih kesinleşmeden bişe söliyemem valla gelmesi bişe deilde dönmesi önemli olan cok gec saatlere kalıpta otobusu kacırmak olmaz eee taksim-beylikdüzü arası taxi'de bayaı bi yazar beylikdüzü civarlarında olsa bizim s40 ı kaçırıp gelirdim ama uzak yer