o.0 ben de küçümsüyorsun diye yazmadım zaten neyse :)drotalion demiş ki:merak eden yok zaten ^^ açıklama için saol kimseyi küçümsemek amacıyla yazılmış birşeyde değildir zaten.
Okan Abi benm yetkileri ayarlarmısın?extraloob demiş ki:ooo efendi tamam ekliyorum listeye çok iyi oldu seninle tanışacak olmak extrabeer
vayy baho sendemi gelcen Extra yaz benide extraokk hafta sonu c.tesi günü olursa gelme ihtimalim %99 a kadar cıkar tabi bi aksilik olmazsa bide gideceğimiz mekanda nargile şartbaho1992 demiş ki:wayyyyyyy extra deme taximde buluşma var bende gelebilirim benide yaz ama işlere bağlı tanışmak isterim sizlerle ama sırf alkol olmaz bir nargile keyfi de çekeris çilekli tercihimdir extraokk
15-16-17 veya 22-24 Şubat diyorum siz ne dersiniz Questionextraloob demiş ki:Idea Idea I.Geleneksel Extraloob.Com İstanbul Etkinlikleri Idea Idea
Şubat 2008'de bir İstanbul Taxim etkinliği düşünüyorum kimler gece http://www.extraloob.com ailesi olarak bizlerle tanışmak buluşmak silkroad konuşup alkol almak ister katılımcılar bu listede güncellenecektir 1 kişi bile gelse ben geleceğim Cool
Katılımcı Listesi :
1- extraloob
2- WithNoFear
3- BeBeT0
4- MortaLStatuS (Kesin Değil)
5- cruoizei
6- screamadle
7- jesuswan
8- Baron__
9- Jiggy
10 -Paris
11- baho1992
12- Efendi
13- rallici33
Ps : modlar katılımcıları listeye ekleyin ve listemiz güncellensin.
Saygılarımla,
extraPennywise demiş ki:ulan istanbulda oturmak vardı beah şu bana bu gün uyar şu gün uyar diyede sipariş vermeyin adam okadar ayarlamış istanbulda oturacam valla hangi gün çağırsa giderim,bütün forumla tanışma fırsatı işte borumu
yeahhh işte böyle hacım wallahi bir de Ankara buluşması yapılır merkezi hesabı yazın talha serkanda gelir güzel olur WinkPennywise demiş ki:ulan istanbulda oturmak vardı beah şu bana bu gün uyar şu gün uyar diyede sipariş vermeyin adam okadar ayarlamış istanbulda oturacam valla hangi gün çağırsa giderim,bütün forumla tanışma fırsatı işte borumu
tamam bende diyorumki şu gün olacak dese gelmeyecekmisin yani boş yere şu gün olsun bu gün olsun muhabbetlerine gerek yok Winkrallici33 demiş ki:extraPennywise demiş ki:ulan istanbulda oturmak vardı beah şu bana bu gün uyar şu gün uyar diyede sipariş vermeyin adam okadar ayarlamış istanbulda oturacam valla hangi gün çağırsa giderim,bütün forumla tanışma fırsatı işte borumu
15-16-17 veya 22-24 Şubat diyorum siz ne dersiniz Question die yazdı farkındaysan bende bana en uygununu söyledim bu siparişe girmio.. extraokk
okul var cano öle her istediğimde taksime gidemem yanlışsam sölePennywise demiş ki:tamam bende diyorumki şu gün olacak dese gelmeyecekmisin yani boş yere şu gün olsun bu gün olsun muhabbetlerine gerek yok Winkrallici33 demiş ki:extraPennywise demiş ki:ulan istanbulda oturmak vardı beah şu bana bu gün uyar şu gün uyar diyede sipariş vermeyin adam okadar ayarlamış istanbulda oturacam valla hangi gün çağırsa giderim,bütün forumla tanışma fırsatı işte borumu
15-16-17 veya 22-24 Şubat diyorum siz ne dersiniz Question die yazdı farkındaysan bende bana en uygununu söyledim bu siparişe girmio.. extraokk