Ghost Spy demiş ki:
Ghost Spy demiş ki:
Pennywise demiş ki:
ah ulan ah bende istanbulda otursam koşa koşa gelirdim valla Crying or Very sad
ben sana küsüm sen gelirsen gelmem :mrgreen:
eğer yok küsme cemre ben sensin yapamam tek dostumsun dersen gel :mrgreen:
yoooo küssende olur küsmesende fark yapmaz ben takılırım gene kafama göre Wink

bana tarih verin tarih ne zaman taksimin neresinde kişi başı ücreti vs vs... ne kadar getirmemizi tavsiye edersiniz

bide t-shirtler çıksaydı bende almış olcaktım vazgeçmiyicektim herks t-shirtle gelicekti havamıza hasta olmayan kalmazdı Cool

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
23 Şubat Cumartesi Saat 14:00 Taxim Buluşması evet katılımcıları bekliyorum iletişim için buradan haberleşelim görüşmek dileğiyle kahvekeyfi

fotoğraf makinalarınızı getirmeyi sakın unutmayın bol eğlenceli ve güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle.

İzmir'de olsaydı Keşke
Ama Fotograf Çekip Siteye koymayı unutmayın Exclamation :mrgreen:

bannedddd

Buralıyım
Çoook gelmek istiyorum süper geçeceğine eminim ama boş olur muyum bilmiyorum. :mrgreen:

bende katılmayi cok isterdim ama istanbulun dublin semtindenim Cool bayanların genel mazereti :p

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Rational demiş ki:
Çoook gelmek istiyorum süper geçeceğine eminim ama boş olur muyum bilmiyorum. :mrgreen:
atla gel bence güzel olur iyi vakit geçer bol foto ve sro geyikleri ile süslü bir gün hoş olur Wink

Dr.Hemlock

Tanınıyorum
iyi eğlenin gençlik bahadır ve umut kardeşlerim benim yerime gelirler artık.Bir taxim duayeni olarak spontane gelişmeyen aktivitelere mekan alternatifleri sunulur tarafımdan.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Dr.Hemlock demiş ki:
iyi eğlenin gençlik bahadır ve umut kardeşlerim benim yerime gelirler artık.Bir taxim duayeni olarak spontane gelişmeyen aktivitelere mekan alternatifleri sunulur tarafımdan.
mekan önerilerinizi alayım bakayım Razz

Dr.Hemlock

Tanınıyorum
extraloob demiş ki:
Dr.Hemlock demiş ki:
mekan önerilerinizi alayım bakayım Razz
bu sorunu öncelikle 18+ olmak koşuluyla bir kaç alternatifle değerlendirelim.Söylediğiniz saatlere uygun yerlerden ve damsız olmak koşuluyla :lol:

Ötesi bilmem tatmam . ilk yer
Cumhuriyet Meyhanesi

Bol hatunlu, damsız ve rocking müessesesi
Arsen lüpen

eskiden çok giderdim şimdiki halini bilmem
Birzamanlar yaşar kurt işletirdi "45'lik"

Ayrıca ne Pi cafe vardı kalabalık ve sohbet için çok uygun bir yer.
Le garden de olabilir

Ve son olarak deniz manzaralı yükseklerden bakarken arjantinleri yudumlayacağınız bir yer
Biracı

Bir de Irısh Pub ve Jazz Cafe ben genelde buralardayım nokta nokta nokta

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
agh be 45lik hiç unutamadığım mekandır hele o Yaşar Kurt parçaları aman diyorum hemen bir albumunu dinleyeyim.

mekan olarak yaş sınırı vb. sorunlar olmaması lazım alkol olsun ama mekanda yaş sınırı olmasın yüksek müzik olmasın ama cafe bar tarzı bir yer olabilir varmı bu tarz bir mekan :lolmuch:

Dr.Hemlock

Tanınıyorum
Hımm normalde alkol satışı yapan her mekanda yaş sınırlaması getirmeleri zorunlu oldu.El altından veren varmı bilmiyorum.

Ama bence tüm yaş grupları için bir süre beraber içkisiz sohbet için takılır muhabbet edersiniz.Ardından kalanlarla iyi bir tekila moduna girebilirsiniz hocam.En azından kimse mağdur olmaz amaçta yerini bulmuş olur ne dersin.

Ps: Bundan uzun zaman önce AGF liyken 45 liğin tuvaletinde Yaşar kurtu yumrukladığımı söylemeden geçmek tarihe haksızlık olur extrabeer

Yukarı Alt