Ghost Spy demiş ki:ben sana küsüm sen gelirsen gelmemPennywise demiş ki:ah ulan ah bende istanbulda otursam koşa koşa gelirdim valla Crying or Very sad
Ghost Spy demiş ki:ben sana küsüm sen gelirsen gelmemPennywise demiş ki:ah ulan ah bende istanbulda otursam koşa koşa gelirdim valla Crying or Very sad
eğer yok küsme cemre ben sensin yapamam tek dostumsun dersen gelGhost Spy demiş ki:ben sana küsüm sen gelirsen gelmemPennywise demiş ki:ah ulan ah bende istanbulda otursam koşa koşa gelirdim valla Crying or Very sad
yoooo küssende olur küsmesende fark yapmaz ben takılırım gene kafama göre WinkGhost Spy demiş ki:eğer yok küsme cemre ben sensin yapamam tek dostumsun dersen gelGhost Spy demiş ki:ben sana küsüm sen gelirsen gelmemPennywise demiş ki:ah ulan ah bende istanbulda otursam koşa koşa gelirdim valla Crying or Very sad
atla gel bence güzel olur iyi vakit geçer bol foto ve sro geyikleri ile süslü bir gün hoş olur WinkRational demiş ki:Çoook gelmek istiyorum süper geçeceğine eminim ama boş olur muyum bilmiyorum.
Güzeldi.gscihan demiş ki:Yanınıza atkılarınızı Götürün belki pvp yaparsınız zuhaha
mekan önerilerinizi alayım bakayım RazzDr.Hemlock demiş ki:iyi eğlenin gençlik bahadır ve umut kardeşlerim benim yerime gelirler artık.Bir taxim duayeni olarak spontane gelişmeyen aktivitelere mekan alternatifleri sunulur tarafımdan.
bu sorunu öncelikle 18+ olmak koşuluyla bir kaç alternatifle değerlendirelim.Söylediğiniz saatlere uygun yerlerden ve damsız olmak koşuluylaextraloob demiş ki:mekan önerilerinizi alayım bakayım RazzDr.Hemlock demiş ki:iyi eğlenin gençlik bahadır ve umut kardeşlerim benim yerime gelirler artık.Bir taxim duayeni olarak spontane gelişmeyen aktivitelere mekan alternatifleri sunulur tarafımdan.
süperdi bu arada benim o saatte dershane var hocadan ve aileden izin alırsam gelirim o saatte yoksa biraz geçRational demiş ki:Güzeldi.gscihan demiş ki:Yanınıza atkılarınızı Götürün belki pvp yaparsınız zuhaha