silkroadlife

Bilgiliyim
cagdassagbas33 demiş ki:
teşekkürler ama bence bu bot çok sakat bir bot çünkü projecthax weemanin ve adam müslümanlardan ve özellikle türklerden nefret ediyor.
evet nefret ediyor en son mesajları ise aptal türkiye
WeeMan iBot'u yapanlara yardımcı oldu iBot'u yapan kişi ayrı bir siteye geçti WeeMan sitesinden degil ibotun orjinal siteden indirip uploadlıyoruz

silkroadlife demiş ki:
cagdassagbas33 demiş ki:
teşekkürler ama bence bu bot çok sakat bir bot çünkü projecthax weemanin ve adam müslümanlardan ve özellikle türklerden nefret ediyor.
evet nefret ediyor en son mesajları ise aptal türkiye
WeeMan iBot'u yapanlara yardımcı oldu iBot'u yapan kişi ayrı bir siteye geçti WeeMan sitesinden degil ibotun orjinal siteden indirip uploadlıyoruz
bilgilendirdiğin için saol bu ibotun sahibinin weeman olmaması bana bir ışık tuttu bakalım ibot a geçebiliriz ibot kullandınmı nasıl bir bot kullananlar varsa görüşlerini yazsın lütfen. pray: :buddha:

BEYLER BOT OLDUGU GİBİ DURUO ARADA Bİ KESİO SONRA TEKRAR DURUO BİRİ YARDIM EDEBİLİRMİ

DavidGuetta demiş ki:
weapon switch i nasıl koycaz acaba 2. silaha gecmek için birde alexandria scripti varmı
ibot ac deve resmi olan bolume gec oradan ınventory bölümünü aç player ınventory var orada 2 silahın simini bul lisdede tıkla ısmıne sonra asagıda lisdenin hmn aldında (set 2nd weap) onu tıkla bi kaç kes save yab sonra silah sıkıllerini ayarlama bölümünden den buf skill bölümünde (secondary) bölümündeki patch işaretle 2 silaha kullanacak weapon buflarını buraya koy ( ha nor mal silaha basılacak buflarıda aynı sekilde o lisdede normal silahını sec tık la aldında yine set 1nd weap var onu işaretle save yab bukadar umarım yardımcı olur

Bro Ben Yapamadım bunu indirdim Acıyorum Starta Basıyorum Acılmıyoo Acill Yardım Edermsiniz!!

sizin anlatacağınız botunda sizinde gelmişinizi geçmişinizi kapınızdan geçmişinizi testinizden su içmişinizi sulalenizi avradınızı bacınızı ananızı yengelerinizi kısaca dişi olan herşeyinizi.evinizde dişi olan köpek bile varsa onu bile bacaklarını boynuna dolayıp çamaşır ipine asıp s.ikeyim emi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kardeş iyide kurulumu yoktur sadece kurulduktan sonra anlatım var onun kurulumu bi söylermisiniz lütfen aciiill sro clienti inndırdım başkkaa

Yukarı Alt