Botu indirdim Bir Klasör açtım ve dosyaları onun içine attım.Bu bot için gereken clientı attım.Botun dosyalarında sadece ibot exe var sadece onu açtım, çalıştırdım.Botun menusü açıldı.Loaderı çalıştırdım.Oyuna login oldum ama bottan ses seda yoktu.Nerde hata yaptım?

silkroadlife

Bilgiliyim
Çalıştırılması :
- "hookedx33.exe" yi çalıştırın (Sadece bir defa çalıştırılması yeterli.Her seferinde açılması zorunlu değil)
- "edx33.exe" yi çalıştırın
- Start'a basın
- Loader ile oyunu açın. Char giriş yapmanız önemli değil.
- "iBot.exe" yi çalıştırın
- Port numarasını değiştirmeden,Connect'e basın.

* Clientless olarak giriş yaparken Clientless sekmesindenki portlara edx33.exe deki portların aynısını yazınız.

NOT: Socket Error verirse ;
unhookEdx33'u çalıştırın.Ardından hookedx33'u çalıştırın.Ve bu işlemleri en baştan tekrarlayın.

@silkroadlife
Öncelikle teşekkür ederim.Ama yazmış olduğun iki dosya
hookedx33.exe ve
edx33.exe
indirmiş olduğum botun klasörü içinden çıkmadı.Kemalistin dediğine göre kalkmış diye anladım.Bana bu iki dosyayı nereden indireceğime dair bir link verirseniz memnun olurum.

emc

rank8
Bot biraz sorunlu gibi
Town'a döndü öylece kaldı loop yapmadı. Bende Start Bot diyerek başlattım.
Bence agBot dan hem daha hızlı kasıyor. Hem avantajları daha fazla , SroKing kadar hızlı kasmıyor.

durma surelerını dusuq yaparsanız sureqlı oyundan atar qordınat aralarını ve npc ye qıderqen qıtme surelerını 10000ms den assaqı yapmayın oyundan atar :)

teşekkürler ama bence bu bot çok sakat bir bot çünkü projecthax weemanin ve adam müslümanlardan ve özellikle türklerden nefret ediyor.

Yukarı Alt