Evet Acabilirsin ve pcnin özellikleri ne kadar iyi ise sayıda o kadar artarKylinne demiş ki:2 tane bot açabilirmiyim bir pcde..makinamın özellikleri gayet iyi..2veya 3 botu aynı anda acabilirmiyim
Sizin gibi üyelerimiz oldukça sırtımız yere gelmez.mozaikpasta demiş ki:Evet Acabilirsin ve pcnin özellikleri ne kadar iyi ise sayıda o kadar artarKylinne demiş ki:2 tane bot açabilirmiyim bir pcde..makinamın özellikleri gayet iyi..2veya 3 botu aynı anda acabilirmiyim
bu arada 2 bot ıle gırmek ıcın loader kullanmak gerek sanırım bunu ztn bılıosundur
eger bılmıyorsan konu altta verdgm lınkte
viewtopic.php?f=606&t=223595
çok teşekkür ederim yardımın içinmozaikpasta demiş ki:Evet Acabilirsin ve pcnin özellikleri ne kadar iyi ise sayıda o kadar artarKylinne demiş ki:2 tane bot açabilirmiyim bir pcde..makinamın özellikleri gayet iyi..2veya 3 botu aynı anda acabilirmiyim
bu arada 2 bot ıle gırmek ıcın loader kullanmak gerek sanırım bunu ztn bılıosundur
Ö.degil usta ne demek. her daim elimizden geldigince.NiNCaSu demiş ki:Sizin gibi üyelerimiz oldukça sırtımız yere gelmez.mozaikpasta demiş ki:Evet Acabilirsin ve pcnin özellikleri ne kadar iyi ise sayıda o kadar artarKylinne demiş ki:2 tane bot açabilirmiyim bir pcde..makinamın özellikleri gayet iyi..2veya 3 botu aynı anda acabilirmiyim
viewtopic.php?f=606&t=223595![]()
Rica ederim keşke yardım gören herkez senin gibi teşekkür edebilse.Kylinne demiş ki:çok teşekkür ederim yardımın içinmozaikpasta demiş ki:Evet Acabilirsin ve pcnin özellikleri ne kadar iyi ise sayıda o kadar artarKylinne demiş ki:2 tane bot açabilirmiyim bir pcde..makinamın özellikleri gayet iyi..2veya 3 botu aynı anda acabilirmiyim
deniyecegim ilginize teşekkür ederim sonucu bildiricem..SeljukEmpire demiş ki:Botta bu şekilde bir özellikmi var ? Varsa hemen araştırıyorum. Bot ayarlarınızı silip tekrar yapınız sorununuz düzelecektir.
Charda meslek itemi,zerk tüpü,mask,stone vb itemler olabilir bunları botsuz oyuna girip storage koymanız gerekmektedir.klem159 demiş ki:Run time 13 hatası alıyorum yardım lütfen.... Hunter içi görevi yaparke şehirden - görev alanına varınca bu hatayı veriyor..
Hayır ben kullanıyorum sorunsuz.___xD_____ demiş ki:Bot Şuan Herkeste Dc mi Veriyo?
Ara ara bu hatayı vermektedir. Sorun bottan kaynaklanıyor ve her zaman servera bağlanamıyor dolayısı ile dc veriyor. Bir kaç denemeden sonra düzelecektir yada bilgisayarınızı kapatıp açtıktan sonra.Kylinne demiş ki:- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar ibota run client dedikten sonra bu hatayı alıyorum..1 haftadır sorunsuz kullanıyordum daha yeni dc yidim ve tekrara denediğimde bu hatayı aldım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden yardım eden üyelere teşekkürlerimi iletiyorum..![]()
İbotunuzun kurulu olduğu yerde 'srodir' dosyası olacak. Açınız ve içine Silkroadınız nerede kurulu ise tam adresini yazınız. Örnek bende; C:/Program Files/Silkroad/sro_clientlovecambaz demiş ki:run client deyince Sro_client.exe not faund falan diyo yardımm
lovecambaz demiş ki:oldu ustam saol