Sana sonunda sbot hediye edeceğimbadmurat demiş ki:yine ben sorun bitmiyor ya bunedir şimdi bot bufları basıyor ama 1 mob kesince hem oyun kapanıyor
+1NiNCaSu demiş ki:Sana sonunda sbot hediye edeceğimbadmurat demiş ki:yine ben sorun bitmiyor ya bunedir şimdi bot bufları basıyor ama 1 mob kesince hem oyun kapanıyor![]()
bu sorun çözüldü şimdilik bakalım sırada ne varSeljukEmpire demiş ki:+1NiNCaSu demiş ki:Sana sonunda sbot hediye edeceğimbadmurat demiş ki:yine ben sorun bitmiyor ya bunedir şimdi bot bufları basıyor ama 1 mob kesince hem oyun kapanıyor![]()
İbotu sorunsuz çalıştırmak için gereken tüm programların en güncel hallerini yükleyiniz. Ayarlarınızı doğru yapınız. Fast Training işaretli olmamasına dikkat ediniz.
En sorunlu üye olarak sana oyumu veriyorum![]()
sezzerx demiş ki:yeni versiyonda 2. karakteri actıgımda her ikisindende dc oluyorum nasıl çözümleyebilirim?
tşk
dc deilmiş yanlış telaffuz ettim k.bakmayın.SeljukEmpire demiş ki:sezzerx demiş ki:yeni versiyonda 2. karakteri actıgımda her ikisindende dc oluyorum nasıl çözümleyebilirim?
tşk
Edx Loader ile mi dc oluyorsunuz ?
ewet aynı sorun bende varsezzerx demiş ki:dc deilmiş yanlış telaffuz ettim k.bakmayın.SeljukEmpire demiş ki:sezzerx demiş ki:yeni versiyonda 2. karakteri actıgımda her ikisindende dc oluyorum nasıl çözümleyebilirim?
tşk
Edx Loader ile mi dc oluyorsunuz ?
2. karakteri sectikten sonra oyuna giriyor ve 2 sn sonra her iki clientte kapanıyor.
ilk defa kullanmıyorum ki botu exdloader ile acmama ragmen dc oluyorum ilk carı clienless le acarsam dc olmuyo ama.SeljukEmpire demiş ki:Her iki charınızıda Edx Loader yardımı ile açınız.
ddnet demiş ki:iyi geceler..ben ibotun yeni arayüzünde run clienti bulamadım acaba nerde ?![]()
ddnet demiş ki:ddnet demiş ki:iyi geceler..ben ibotun yeni arayüzünde run clienti bulamadım acaba nerde ?![]()
buldumsaolun
![]()