arkadaslar hs serwer ile oyuna qiriyorum client acılıor ıd pw qiriorum kullanıcı onayı bekliyor diyor ama oyuna qirmiyor ne yapmam qerek ? daral:

arkadaslar loaderden Launch! a tıkladıqımda Á¢¼ÇÆĞ(9) bU hatayı aLıorum bu Nedir ?

ya lütfen yardım edin ibot loderle giriyorum girdikden sonra 5dk sonra ya dc yiyorum yada direk kapanıyo silkroad lütfen yardım...!

İBOTU KURUCAMDA ÖNCESINDEN 3-4 PROGRAM KURULMASI GEREKIYORMUS O PROGRAMLARIN OLDUGU BI KONUNUN LINKINI VERE BILIRMISINZ O PROGRAMLARI INDIRE BILECEGIM BIR LİNK

selam arkadaslar ya lutfen su soruna bı care bulun hs ve loder ıle oyuna gırıom aradan uc dakıka gecmeden dırek masa ustune atıor cıldırcam ya lutfen yardım edın aksılık sw de ful asttımı ıkı saat gırsın dıe beglıom moderator arkadaslar bı ılgılenın su sorunla rıca edıyorum

start dediğimde 1canavara saldırıp duruyor. Skilleri tekrar ayarlayın demişsiniz ama 100kere ayarladım silip gene aynı bir kaç gündür güzel kasıyordu ama şimdi böyle oldu ve yapamadıkçada çıldırmaya başladım . Biri yardımcı olursa sevinirim . Şimdiden teşekkürler.

nukros demiş ki:
arkadaslar hs serwer ile oyuna qiriyorum client acılıor ıd pw qiriorum kullanıcı onayı bekliyor diyor ama oyuna qirmiyor ne yapmam qerek ? daral:

arkadaşım o hs nin açtığı client ondan girmeyeceksin ya ibottan clientless ile gireceksin ya da loader ile o hs client ini ise hide client butonuna basarak hs sw den arka plana alabilirsin.

kardes mesela ben bu botta charn neler yaptgnı sonradan okuyabilior muym öle bi sansım war mı mesela ben botu ack bırakp gittm sora elektrkler gitms kapanms pc o botun ilk seceneinde yazıor ya moving attack fln o yaptklarını botun icinde bi not defterine kaydetse fena mı olur öle bisi yapılamaz mı botta yada warda ben mi bilmiorm saol simdiden

once demiş ki:
kardes mesela ben bu botta charn neler yaptgnı sonradan okuyabilior muym öle bi sansım war mı mesela ben botu ack bırakp gittm sora elektrkler gitms kapanms pc o botun ilk seceneinde yazıor ya moving attack fln o yaptklarını botun icinde bi not defterine kaydetse fena mı olur öle bisi yapılamaz mı botta yada warda ben mi bilmiorm saol simdiden
Öyle bir özelliği yok ama olsa dediğin gibi fena olmazdı (:

Merhaba dostlar ibot ta oyuna girdikten 1-2 dakika sonra dc yiyorum yeni gelen pachten kaynaklanan bişeymi herkes de varmı yoksa sadece banamı özel diye sormak istedim.

Arda_ozcan demiş ki:
Merhaba dostlar ibot ta oyuna girdikten 1-2 dakika sonra dc yiyorum yeni gelen pachten kaynaklanan bişeymi herkes de varmı yoksa sadece banamı özel diye sormak istedim.
Bendede öyle bir problem var. Fakat 1-2 dk içersinde değil 1-2 saat sonrası sanırım yeni pachten kaynaklınıyor.

arkadaslar oyuna girip botu baslatıyorum gayet güzel gidio ama bazen oyunun sağ alt köşesinde ki yerde "Geçersiz Sayılar" die birşey cıkıyor ve her cıktığında charın duraksamasına neden oluyor. :buddha: Neyden kaynaklanmıs olacagını bi türlü bulamadım acil yardım :coffee:

kimsede yk mu böle bi sorun cvp alamadım daral:

77glory77 demiş ki:
arkadaslar oyuna girip botu baslatıyorum gayet güzel gidio ama bazen oyunun sağ alt köşesinde ki yerde "Geçersiz Sayılar" die birşey cıkıyor ve her cıktığında charın duraksamasına neden oluyor. :buddha: Neyden kaynaklanmıs olacagını bi türlü bulamadım acil yardım :coffee:

kimsede yk mu böle bi sorun cvp alamadım daral:
O normal bir sorun Geçersiz Sayılar yazmasının sebebi kayıtlı olmayan kordinatlarda olduğu anlamına gelir. Yani botta kayıtlı olmayan.

Diğer Serverlara giriyorum fakat Venus serverı için log olmaya çalışınca 10-20 sn durduktan sonra ;

Bu hatayı alıyorum. belki hesabıma bişey olmuştur dedim ama diğer hesaplarlada giriş yapmaya çalışınca bu şekilde oldu. Sizce sebep ne olabilir ? oyunla ilgilimi acaba ? yada oyunu tekrar mı silip kurmalıyım ?

Arkadaslar su adımları izliyorum nerede hata yapıyorum . ibota giriyorum login oluyorum sonra edxloadera geciyorum onunda ayarları gösterilenler gibi launch yapıyorum sonra bi süre sonra ibotta disconnect yazıyo daha sonra oyun acılmadan dc veriyor . ne yapmalıyım ?

Anubis92 demiş ki:
Arkadaslar su adımları izliyorum nerede hata yapıyorum . ibota giriyorum login oluyorum sonra edxloadera geciyorum onunda ayarları gösterilenler gibi launch yapıyorum sonra bi süre sonra ibotta disconnect yazıyo daha sonra oyun acılmadan dc veriyor . ne yapmalıyım ?
Mediapatcher'ı doğru yaptığından ve Hs Server ile açılan clientin Dc olmadığından emin ol. Dikkatlice yaparsan sorun çıkmaz.

Yukarı Alt