nukros demiş ki:arkadaslar hs serwer ile oyuna qiriyorum client acılıor ıd pw qiriorum kullanıcı onayı bekliyor diyor ama oyuna qirmiyor ne yapmam qerek ?![]()
madartemis demiş ki:Resimdeki hatayı alıyorum, ne yaptıysam düzelmedi.
çözümü konusunda yardımcı olun lütfen.
işletim sistemin win 7, 64 bit.
![]()
Öyle bir özelliği yok ama olsa dediğin gibi fena olmazdı (:once demiş ki:kardes mesela ben bu botta charn neler yaptgnı sonradan okuyabilior muym öle bi sansım war mı mesela ben botu ack bırakp gittm sora elektrkler gitms kapanms pc o botun ilk seceneinde yazıor ya moving attack fln o yaptklarını botun icinde bi not defterine kaydetse fena mı olur öle bisi yapılamaz mı botta yada warda ben mi bilmiorm saol simdiden
Bendede öyle bir problem var. Fakat 1-2 dk içersinde değil 1-2 saat sonrası sanırım yeni pachten kaynaklınıyor.Arda_ozcan demiş ki:Merhaba dostlar ibot ta oyuna girdikten 1-2 dakika sonra dc yiyorum yeni gelen pachten kaynaklanan bişeymi herkes de varmı yoksa sadece banamı özel diye sormak istedim.
O normal bir sorun Geçersiz Sayılar yazmasının sebebi kayıtlı olmayan kordinatlarda olduğu anlamına gelir. Yani botta kayıtlı olmayan.77glory77 demiş ki:arkadaslar oyuna girip botu baslatıyorum gayet güzel gidio ama bazen oyunun sağ alt köşesinde ki yerde "Geçersiz Sayılar" die birşey cıkıyor ve her cıktığında charın duraksamasına neden oluyor.Neyden kaynaklanmıs olacagını bi türlü bulamadım acil yardım
![]()
kimsede yk mu böle bi sorun cvp alamadım![]()
Portların bot ile edxloaderda uyuştuğundan emin ol.madartemis demiş ki:madartemis demiş ki:Resimdeki hatayı alıyorum, ne yaptıysam düzelmedi.
çözümü konusunda yardımcı olun lütfen.
işletim sistemin win 7, 64 bit.
![]()
Mediapatcher'ı doğru yaptığından ve Hs Server ile açılan clientin Dc olmadığından emin ol. Dikkatlice yaparsan sorun çıkmaz.Anubis92 demiş ki:Arkadaslar su adımları izliyorum nerede hata yapıyorum . ibota giriyorum login oluyorum sonra edxloadera geciyorum onunda ayarları gösterilenler gibi launch yapıyorum sonra bi süre sonra ibotta disconnect yazıyo daha sonra oyun acılmadan dc veriyor . ne yapmalıyım ?