vavava demiş ki:
hamster544 demiş ki:
arkadaşlar windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. Hackshield'i açıyorum ama 'java' ile başlayan bişeyler yazıyo çalışmıyo, java yükledim aynı sorunum devam ediyo. phmediapatcherı custom yaptıktan sonra ileriye gidemediğim için aşağıdaki yöntemden gitmeye çalışıyorum

bu sefer ise edx loaderi yönetici olarak başlatıyorum launch diyorum ama sunucuyla bağlantınız kesildi diyo daha oyuna bile giremeden. acil yardım lütfen
Böyle sorunlar çoğunlukla hackshield.exe'i manuel çalıştırmak ile oluyor.Çözüm:
1-görev yöneticisinden javaw.exe yazan işlemi sonandırmak
2-media patch random olarak at
3-run hackshield
1- Görev yöneticisinde javaw.exe yok
2-random at ne oluyo
3-run hs açınca hide sro çıkmıyo hs 1.0 kullanıyorum o yuzden

asteca da giriyorum düzgün çalışıyo eldoradoya giriyorum sürekli dc serverda lag da yok bu nasıl iştir summer4:

edx33loader ile çalıştırıyorum çalıştırdıktan sonra ekranın ortasnda dikdörtgen resm çıkıyor fakat sonrasın sro_client çalışmayı durdurdu hatası alıyorum.

edx loader ilk luncher dedimizde client acilmadan error verio error da da cince kisa bi yazi ve sonunda 9 var bun hata hakkinda bi bilgisi olan varmi

Bende server boş oldugu halde doluymus gibi oto giriş ekranı geliyor sürekli girmeye çalısıyor boş servera sözde dolu diyerek deniyor sürekli hiç bir hata falanda vermiyor ne yapmam gerek????

badmurat demiş ki:
Bende server boş oldugu halde doluymus gibi oto giriş ekranı geliyor sürekli girmeye çalısıyor boş servera sözde dolu diyerek deniyor sürekli hiç bir hata falanda vermiyor ne yapmam gerek????
Sorunu tek çözümü bir önceki versiyonu indirip Data klasörünü son sürümün içine atın sorun çözülüyomuş daha denemedim şimdi deniycem inşallah çözülür

yaw arkaadaşlar ibota bgüne kadar sorunsuz giriyodum şimdi run client diyorum sunucuyla bağlantınız kesildi diyooo yardım???

kardeş seni bilmem de benimki de şimdiye kadar sorunsuzdu, benimki oyuna girdikten 2-3 dakka sonra dc weriyo tribe bağladım yaw :S

ibotta 8 chardan daha fazla açamadım acaba 8 char die bir sınır var mı yksa bnden mi kaynaklanıor.
daha fazla açabilen varsa yardımcı olabilr mi

Yukarı Alt