77glory77 demiş ki:
ibotta 8 chardan daha fazla açamadım acaba 8 char die bir sınır var mı yksa bnden mi kaynaklanıor.
daha fazla açabilen varsa yardımcı olabilr mi
hata mesajı mı veriyor yoksa farklı bir durum mu var? windows xp 32bit sürümünde 8den fazla açamazsınız. windows 7 yada windows xp 64 bit kullanmanız gerek. xp 64bitte ben 10dan fazla açabiliyorum.

beyler benim bot hep DC veriyor botsuz girdiğimde bir sorun yok ama iBot'u açtığım zaman hep DC veriyor lütfen bir ilgilenirseniz bu sorunla çok iyi olur...

ustameen demiş ki:
77glory77 demiş ki:
ibotta 8 chardan daha fazla açamadım acaba 8 char die bir sınır var mı yksa bnden mi kaynaklanıor.
daha fazla açabilen varsa yardımcı olabilr mi
hata mesajı mı veriyor yoksa farklı bir durum mu var? windows xp 32bit sürümünde 8den fazla açamazsınız. windows 7 yada windows xp 64 bit kullanmanız gerek. xp 64bitte ben 10dan fazla açabiliyorum.
ben 32 bit kullanıyorum 12 çar açtığımı bilirim :?:

birde run hack shield warya onu acıyorum ilk phmedia patchlıyorum devam etmek icin tusa basızın diyor :S

Edx Loaderde 20 sn de bir dc alıyorum port değiştirdim her şeyi yaptım 20 sn de bir dc veriyor :S

internet cafede çalıştırdım frame network yüklenmedi oyuna giriyorum 1 dk sora dc

tm sorunlar kendiliginden halloldu ama tablet filter ve stone filterler çalışmıyor

Critical error loading main gui form bu hatayı alıorum ibottan yardım lüğtfenn

hackshieldi açıyorum daha sonra launcherı açarken bso memory hatası alıyorum ve start gelmiyor. media.pk2 yi de doğru patchliyorum

Yukarı Alt