arkadaşlar ibotta harita dosyalarını hangi klasörün içine atacağım ?

çünki ibotun içinde haritalarla lgili bir dosya yok ? kendimmi oluşturacağım ?

Mediapatcher çalışmıyor :( netbook bilgisayarım windows 7 nedeni ne olabilir mediapatcher acıyorum costum yapıyorum patch yapıyorum uygulama kapatılıyor diyor . Yardımcı olur musunuz ?

melez bir bakarmısın ? HS server ile ilk clienti açıyorum hiçbir sorun yok. Ardından ibotu çalıştırıp exloader ile ikinci clienti açmaya çalışıyorum ama ilk client açıkken yüklemiyor oyunu bir türlü. Ancak ilk clienti kapatınca açılıyor ama o zaman da HS serverden bağlantımız kesildiği için bi anlamı olmuyor tabii. Clientless olarak hiçbir sorun yok ama clientli olarak açamadım. Çarı görmem lazım yanlış işler yaptığı zaman müdahele edebilmek için. Clientless olarak müdahele şansım hiç yok :( Yardım et melezzzzzzzzzzzzz :)

botu açıyorum. hs server busy or down yazıyor. daha sonra loaderı açıp launcha basıyorum. oyun açılıyorken dc yiyor. çözüm nedir

arkadaşlar windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. Hackshield'i açıyorum ama 'java' ile başlayan bişeyler yazıyo çalışmıyo, java yükledim aynı sorunum devam ediyo. phmediapatcherı custom yaptıktan sonra ileriye gidemediğim için aşağıdaki yöntemden gitmeye çalışıyorum

bu sefer ise edx loaderi yönetici olarak başlatıyorum launch diyorum ama sunucuyla bağlantınız kesildi diyo daha oyuna bile giremeden. acil yardım lütfen

HS server ile ilk clienti açıyorum hiçbir sorun yok. Ardından ibotu çalıştırıp exloader ile ikinci clienti açmaya çalışıyorum ama ilk client açıkken yüklemiyor oyunu bir türlü. Ancak ilk clienti kapatınca açılıyor ama o zaman da HS serverden bağlantımız kesildiği için bi anlamı olmuyor tabii. Clientless olarak hiçbir sorun yok ama clientli olarak açamadım. Çarı görmem lazım yanlış işler yaptığı zaman müdahele edebilmek için.

beyler ben herşeyi düzgün yapıorm start dıorm sonra bi yazı gelıor oyun hata verıor oyun acılmadan neden acaba ??_

spazm94 demiş ki:
beyler ben herşeyi düzgün yapıorm start dıorm sonra bi yazı gelıor oyun hata verıor oyun acılmadan neden acaba ??_
bendede basladi gene bot calişmaz oldu yeni versiyon falanmi geldi ?
"auto relog working stoped" falan filan yaziyor iste

nereye baktiysam bulamadim hata sudur ki ibot aciyorum launch diyorum start'a tikliyorum be "send error" mesaji aliyorum ayrica bunun yanı sıra ibot ta "Hs is busy or down!" diye bir uyari var bu ibot'un su an kullanilamadigindan mi yoksa eski olmasindan midir yoksa hiçbirinden midir cözmüş degilim..

- Library files ;http://www.4shared.com/file/113510003/ca7847e9/libraryfiles.htm
Yukarıda bulunan dosyayı indiremiyorum telekominikasyon tarafından yasaklanmış. başka bir sitede upload edermisiniz

ibot hs server unable to acces jarfile hackshield.jar yazıyo çalışmıyo nasıl düzelte bilriim

hamster544 demiş ki:
arkadaşlar windows 7 işletim sistemi kullanıyorum. Hackshield'i açıyorum ama 'java' ile başlayan bişeyler yazıyo çalışmıyo, java yükledim aynı sorunum devam ediyo. phmediapatcherı custom yaptıktan sonra ileriye gidemediğim için aşağıdaki yöntemden gitmeye çalışıyorum

bu sefer ise edx loaderi yönetici olarak başlatıyorum launch diyorum ama sunucuyla bağlantınız kesildi diyo daha oyuna bile giremeden. acil yardım lütfen
Böyle sorunlar çoğunlukla hackshield.exe'i manuel çalıştırmak ile oluyor.Çözüm:
1-görev yöneticisinden javaw.exe yazan işlemi sonandırmak
2-media patch random olarak at
3-run hackshield

srodır dosyası olmasına rağmen critical error from main gui hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim

iyice saçmaladı zaten yok iki client aç yok dc ye saçma saçma şeylere döndü yakında buda gider...

6 saattir multiclient ile sorunsuz kasıyorum hiçbir sorun cıkarmıyor sorun yaşayanları anlamıyorum.
Multiclient açanlar ilk açtıkları char için ip adresini 127.0.0.1 yapsınlar
İkinci charı açarkende ip adresinin 127.0.0.2 olarak değiştirin portlarıda bota göre ayarlamayı unutmayın sorun yaşamayacaksınız.

Yukarı Alt