Bu yeni gelen sürüm başımıza iş açtı naptıysam bi türlü dc sorununu çözemedim ilk başta oyuna giriyor daha sonra dc ve oyuna girmeden dc ler başlıyor.

realby demiş ki:
Bu yeni gelen sürüm başımıza iş açtı naptıysam bi türlü dc sorununu çözemedim ilk başta oyuna giriyor daha sonra dc ve oyuna girmeden dc ler başlıyor.

full dcyiz...

aynen oyuna giriyor daha saniyesi geçmeden dc..

verdiği hatada soru işareti hatası istisnasız..dün geceden beri böyle...yenis sürüm geldiğinden beri böyle.. eekd1

ibot'un son sürümü çıktığından beri sorunlarım var edxSilkroadLoader ile giriş yaptığımda bir süre sonra fazla geçmeden ;

Bu şekilde dc yiyorum. daral:
İkinici denememde normal sadece ibot ile giriş yaptığımda ise ;

Bu hatayı alıyorum.
(Bu sabah rekor kırmışım 2 saat oyunda kaldıktan sonra bu hatayı vermiş, genelde 5 ile 10 dakika içersinden atıyor.)

Lütfen yardım edin sorun ne olabilir ???

ibotun yapımcısı kendi sitesinden söyledi..anti-bot uygulaması gelmiş ibota özel..bnu aşmak için zamana ihtiyacı varmış..birde rollback söylentileri yüznden yapmıyorumuş yeni sürüm çünki rollback gelirse yapacağı sürüm geçersiz olurmuş...gelecek hafta herşey netleştikten sonra yapabilirmiş yeni sürümü...

bu sitenin yetkilileride koyarlar açıklamasını birazdan...

ddnet demiş ki:
ibotun yapımcısı kendi sitesinden söyledi..anti-bot uygulaması gelmiş ibota özel..bnu aşmak için zamana ihtiyacı varmış..birde rollback söylentileri yüznden yapmıyorumuş yeni sürüm çünki rollback gelirse yapacağı sürüm geçersiz olurmuş...gelecek hafta herşey netleştikten sonra yapabilirmiş yeni sürümü...

bu sitenin yetkilileride koyarlar açıklamasını birazdan...
Teşekkür ederim.

arkadaslar edxsroloaderı açıyorm launcha tıklıyorm 15 20 sanye snra error veriyo ???c9 falan diye nasl düzelteblrm

valla 1 hafta önce gelen bot ile artık oyuna giremiyorum hep ??? hatası geliyor oyundan atıyor normal giriyorum sorun yoq ibot ile girince hep atıyor bu hafta yeni sürüm gelir die bekledim oda gelmedi beklemekteyim hala

oyuna giriyorum kasılma yerıne gıdıyor bufları basıyor birkac canavar kesıyor sonra bon bon bakınıyor etrafa bunun cozumu ne olabılır

Yaptıklarım ve İşe yaramayanlar
-Ayarları bastan yaptım
-Sikilleri Kontrol ettım (defalarca)
-Botun en yenı surumunu kullanıyorum

Sorunu hayla cozemedım

Bard/Cleric Karakterim var Tambourlar dmg yediğim zmn kayboluyor bunun önlenmesi için bi çözüm yolu bilen varsa yardımcı olabilirmi

F4C4C1 demiş ki:
oyuna giriyorum kasılma yerıne gıdıyor bufları basıyor birkac canavar kesıyor sonra bon bon bakınıyor etrafa bunun cozumu ne olabılır

Yaptıklarım ve İşe yaramayanlar
-Ayarları bastan yaptım
-Sikilleri Kontrol ettım (defalarca)
-Botun en yenı surumunu kullanıyorum

Sorunu hayla cozemedım

ibot 3. resimde ( elinde pıcak var :D ) set area ya tıklamazsan kasmaz öle mal mal bakar :D sadece canavar üstüne gelince kasar

Xanax demiş ki:
Bard/Cleric Karakterim var Tambourlar dmg yediğim zmn kayboluyor bunun önlenmesi için bi çözüm yolu bilen varsa yardımcı olabilirmi

bu herkes de öle saldırı alırsan tamburlar iptal olur

ibot da buff ları yazdığın yerde " Always on " yazan yeri tıkla buff kaybolunca hemen yenisini basar

i have one problem :D
Benim i botta pet dimesion pillar ları topluyor nerden kapatıcaz o ayarları anlamadm bulamadm cözemedim help meeE =)

Botla Oyuna Giriyorum Hiç Bir Sorun yok ama girdikten 2-3dk sonra Direk Masa Üstüne Atıyor neden olabılır??

Yukarı Alt