component ccrpprg3N.ocx or one of its depencies not correctly registered a file is missing or invalid arkadaslar klasöre cıkardım acıcam bot bu cıkıor yardım edermisiniz acil

component ccrpprg3N.ocx or one of its depencies not correctly registered a file is missing or invalid arkadaslar klasöre cıkardım acıcam bot bu cıkıor yardım edermisiniz acil

derya123 demiş ki:
İbot Klasörüne gir içinde iBot_Necessities diye bi klasör daha olucak. bu klasöründe içine girdiginde 2 uygulama goruceksın bırınde xP birinde Win7 yazar bu 2 uygulamadan pcnin işletim sistemi hangisi ise seç tıkla aç akabinde senden 1 tuşa basmanı ister bas herhangi bi tuşa sonra yeniden ibot'u açmayı dene.

mozaikpasta demiş ki:
derya123 demiş ki:
İbot Klasörüne gir içinde iBot_Necessities diye bi klasör daha olucak. bu klasöründe içine girdiginde 2 uygulama goruceksın bırınde xP birinde Win7 yazar bu 2 uygulamadan pcnin işletim sistemi hangisi ise seç tıkla aç akabinde senden 1 tuşa basmanı ister bas herhangi bi tuşa sonra yeniden ibot'u açmayı dene.
:thumbsup:

Buradakileri kurunuz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
dediğiniz programlar zaten kurulu düne kadar hiç birşey yoktu sabah girdim ne olduysa oldu yeni versiyonu indirdi yine aynı server değiştirdim ondan oluyo olabilir mi ?
Ayrıca sadece sorun bende değil bir arkadaşda da var acaba genel bir sorun mu yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son sürümünü tekrar kurunuz. Ayarlarınızı tekrar yapınız.
Ps: İbot her zaman servera bağlanamıyor. Örneğin bende bazen oyuna girerken dc veriyor.

arkadaşım oyuna giriyorum 5-10 snye geçiyo geçmiyo tak oyundan atıyo yada dc veriyor yeni versiyonu bir kaç defa kurdum

bunları zaten biliyorum :) bana bunlar harici bilgi lazım denedim ne var ne yok olmuyor.

Yukarı Alt