77glory77 demiş ki:Ellerinize sağlık... cok tesekkurler![]()
İbot Klasörüne gir içinde iBot_Necessities diye bi klasör daha olucak. bu klasöründe içine girdiginde 2 uygulama goruceksın bırınde xP birinde Win7 yazar bu 2 uygulamadan pcnin işletim sistemi hangisi ise seç tıkla aç akabinde senden 1 tuşa basmanı ister bas herhangi bi tuşa sonra yeniden ibot'u açmayı dene.derya123 demiş ki:component ccrpprg3N.ocx or one of its depencies not correctly registered a file is missing or invalid arkadaslar klasöre cıkardım acıcam bot bu cıkıor yardım edermisiniz acil
mozaikpasta demiş ki:İbot Klasörüne gir içinde iBot_Necessities diye bi klasör daha olucak. bu klasöründe içine girdiginde 2 uygulama goruceksın bırınde xP birinde Win7 yazar bu 2 uygulamadan pcnin işletim sistemi hangisi ise seç tıkla aç akabinde senden 1 tuşa basmanı ister bas herhangi bi tuşa sonra yeniden ibot'u açmayı dene.derya123 demiş ki:component ccrpprg3N.ocx or one of its depencies not correctly registered a file is missing or invalid arkadaslar klasöre cıkardım acıcam bot bu cıkıor yardım edermisiniz acil
NiNCaSu demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
iBot Download [ 19 Nisan 2011 ]
![]()
iBot v1.1.6 Download - İndir
İBOT DOWNLOAD
Virüs Total Sonuçları
Legend V (Alexandria) Map'leri
Job Cave Maps
Silkroad Online Client [ 19 Nisan 2011 ]
![]()
![]()
Silkroad Online Client
![]()
rar pass : http://www.extraloob.com
Saygılarımızla,
Güncel.
Bu programları kurunuz.badsoul41 demiş ki:oyuna girdikten 5-10 sn ye sonra dc yememin sebebi ne olabilir ?