SeljukEmpire demiş ki:
melez demiş ki:
Yardımınızı istediğim bir konu var. Mediapatcher'da port 15778 fakat ibot'u açtığımda oradaki port 16000. Mediapatcher'daki port ile oynama yapmak gerekiyor mu ?
Oynamanıza gerek yoktur.
evet oynama yapmadığımda HS Server sorunsuz şekilde onay veriyor. ancak ibot'u açıyorum ardından edxloader'ıda açıyorum. Edxloader'dan Lunch diyorum hiçbirşey açılmıyor. Port 16000 o yüzden mi ?

melez demiş ki:
SeljukEmpire demiş ki:
melez demiş ki:
Yardımınızı istediğim bir konu var. Mediapatcher'da port 15778 fakat ibot'u açtığımda oradaki port 16000. Mediapatcher'daki port ile oynama yapmak gerekiyor mu ?
Oynamanıza gerek yoktur.
evet oynama yapmadığımda HS Server sorunsuz şekilde onay veriyor. ancak ibot'u açıyorum ardından edxloader'ıda açıyorum. Edxloader'dan Lunch diyorum hiçbirşey açılmıyor. Port 16000 o yüzden mi ?
Edx Loader'e silkroadın yerini gösterdinizmi ?

Şu şekilde resimli gösterirsem daha açık ve net olur diye düşünüyorum.

İlk olarak Bu Şekilde patch diyorum.

Ardından HS Server'dan Launch SRO diyorum. Gayet Sorunsuz şekilde gördüğünüz gibi onayı alıyorum.

İbot'taki görüntümde bu şekilde.

Loader'daki görüntünü bu şekilde.

selam beyler ben bu şu hs servır yeni ibotun ayrlarını bi türlü yapamdım bi yardımcı olursanız sevinirim Acil :S
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

melez demiş ki:
Hs server ya Hs server siz fark etmiyor her şekilde dc yemeye mahkumum.. önerisi olan var mı ?
Daha önceki versiyonlarda kullandığın charının kayıtları var ya ayarlamaların settings falan onları yeni ibot klasörüne atarmısın yine aynı yerine. Bunu deneyen birçok arkadaş düzeldiğini söyledi.

Ps: Diğer bütün herşey orjinal olmalıdır.

yeni ibot versiyonu cikti v.1.1.8c
v1.1.8c
- Improved time synchronization of iBot with HS Server
v1.1.8b
- Added iphs.ini in iBot to set the IP for HS Server
- Added show IPHS when running HS Server
- Disable HS Server auto hide client (auto hide causes lag on some PC)

Note:
First thing you need to know about iphs.ini,
If you're running HS Server on the same PC then you don't need to set up the iphs.ini (unless it uses a different IP).
HS Server uses the ports 15777 and 15778, so if its block then you need to open those ports.

Please report errors, Thank you.

beyler 10 mayısta gelen yeni sürümde Run Clent gelmiyo nasıl yapacağız onu acil yardım lütfen

Yukarı Alt