![]() |
Oynamanıza gerek yoktur.melez demiş ki:Yardımınızı istediğim bir konu var. Mediapatcher'da port 15778 fakat ibot'u açtığımda oradaki port 16000. Mediapatcher'daki port ile oynama yapmak gerekiyor mu ?
evet oynama yapmadığımda HS Server sorunsuz şekilde onay veriyor. ancak ibot'u açıyorum ardından edxloader'ıda açıyorum. Edxloader'dan Lunch diyorum hiçbirşey açılmıyor. Port 16000 o yüzden mi ?SeljukEmpire demiş ki:Oynamanıza gerek yoktur.melez demiş ki:Yardımınızı istediğim bir konu var. Mediapatcher'da port 15778 fakat ibot'u açtığımda oradaki port 16000. Mediapatcher'daki port ile oynama yapmak gerekiyor mu ?
Edx Loader'e silkroadın yerini gösterdinizmi ?melez demiş ki:evet oynama yapmadığımda HS Server sorunsuz şekilde onay veriyor. ancak ibot'u açıyorum ardından edxloader'ıda açıyorum. Edxloader'dan Lunch diyorum hiçbirşey açılmıyor. Port 16000 o yüzden mi ?SeljukEmpire demiş ki:Oynamanıza gerek yoktur.melez demiş ki:Yardımınızı istediğim bir konu var. Mediapatcher'da port 15778 fakat ibot'u açtığımda oradaki port 16000. Mediapatcher'daki port ile oynama yapmak gerekiyor mu ?
Daha önceki versiyonlarda kullandığın charının kayıtları var ya ayarlamaların settings falan onları yeni ibot klasörüne atarmısın yine aynı yerine. Bunu deneyen birçok arkadaş düzeldiğini söyledi.melez demiş ki:Hs server ya Hs server siz fark etmiyor her şekilde dc yemeye mahkumum.. önerisi olan var mı ?