Bunları uygulayın sanırım işe yarayacaktır..melez demiş ki:Sürekli bende dc yiyordum fakat yaptığım veya dikkat etmediğim minik hatalardan dolayı yiyormuşum buyrun sizde dikkatlice bir inceleyin yaptıklarınızı.
1. PHMediaPatcher'i doğru şekilde yaptınız mı ?
2. Hs Server ile açılan cilenti kontrol ettiniz mi ?
3. İbot'u açtığınızda "*Hs Server successfully connected!" mesajı görülüyor mu ?
Bunları uygulasalar bir sorun kalmayacaktır.%100 çalışacaktır dostlar.M ' BiLGiN demiş ki:Bunları uygulayın sanırım işe yarayacaktır..melez demiş ki:Sürekli bende dc yiyordum fakat yaptığım veya dikkat etmediğim minik hatalardan dolayı yiyormuşum buyrun sizde dikkatlice bir inceleyin yaptıklarınızı.
3. İbot'u açtığınızda "*Hs Server successfully connected!" mesajı görülüyor mu ?
Size bir sbot lazımIZMIRLI24 demiş ki:Sürekli bende dc yiyordum fakat yaptığım veya dikkat etmediğim minik hatalardan dolayı yiyormuşum buyrun sizde dikkatlice bir inceleyin yaptıklarınızı.
dedıklerını yaptım kardesım NINCASU uzgunum ama genede dc verıyor dedıgın gıbı hersey yukardakı kıbı oluyor dedın yazılar gelıyor sonuc aynı![]()
Malesef bende beklemedeyim.Eski sürümle çalışıyor diye bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum.namoo demiş ki:yeni sürüm gelmedimi ??
O zaman sorun yoknamoo demiş ki:evt ben oyundayım şu an
"Start Bot" dedikten sonra mı atıyor ?IZMIRLI24 demiş ki:Sürekli bende dc yiyordum fakat yaptığım veya dikkat etmediğim minik hatalardan dolayı yiyormuşum buyrun sizde dikkatlice bir inceleyin yaptıklarınızı.
dedıklerını yaptım kardesım NINCASU uzgunum ama genede dc verıyor dedıgın gıbı hersey yukardakı kıbı oluyor dedın yazılar gelıyor sonuc aynı![]()
Hs Serverdaki Clientin açılması gerekli. Açılmadığı takdirde dc yemeye devam edersin.badmurat demiş ki:hs serveri açıyorum LAUNCH SRO dedikten sonra bekliyorum hiç bişey açılmıyorda bişeyde yazmıyor sonra i botu açıyorum hs server succes... yazıyor loader ile giriyorum 1-2 dk sonra dc veriyo nereyi yanlış yapıyorum ben
windows 7 ve vista işletim sistemlerinde yönetici olarak çalıştırmanız gerekli.melez demiş ki:Hs Serverdaki Clientin açılması gerekli. Açılmadığı takdirde dc yemeye devam edersin.badmurat demiş ki:hs serveri açıyorum LAUNCH SRO dedikten sonra bekliyorum hiç bişey açılmıyorda bişeyde yazmıyor sonra i botu açıyorum hs server succes... yazıyor loader ile giriyorum 1-2 dk sonra dc veriyo nereyi yanlış yapıyorum ben