Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bide bişey soracam. Hiçbir konuda bulamadım. Belirli kişilere botun parti atmasını istiyorum. Botta böyle bir özellik var mı acaba ?? Varsa nasıl ?? Şimdiden teşekkürler :lol:

namoo demiş ki:
Bide bişey soracam. Hiçbir konuda bulamadım. Belirli kişilere botun parti atmasını istiyorum. Botta böyle bir özellik var mı acaba ?? Varsa nasıl ?? Şimdiden teşekkürler :lol:

o kişilerler bir pt girip o partinin ayarlarını savelersen (partideyken bildiğin botun savesine basacan) otomatik o adamlara ayarlar kendini bot ^^

ddnet demiş ki:
namoo demiş ki:

o kişilerler bir pt girip o partinin ayarlarını savelersen (partideyken bildiğin botun savesine basacan) otomatik o adamlara ayarlar kendini bot ^^
Denedim ama parti atmıyor. Hem senin dediğin save butonu botu kaydetmek için kullanılıyor ve botu kapatıp açınca parti verileri siliniyor ve ben ondan bahsetmiyorum. Mesela dc yiyip oyuna geri girdiğimde benim çarrımın kastığım çarrlara party atmasını istiyorum. Çünkü ben genelde cientless modla giriyorum oyuna. Yardımcı olursanız sevinirim. :muck:

ConqueR demiş ki:
Ben edxloader5 ile denedim açmayı açınca oyundan atıyor yada edxloader5 hata veriyor
Sadece edxloader le oyuna girersen dc verir. Dc vermemesi için bi takım işlemler var. Onları yaptınız mı ?? PHmediapatcher, Run Hackshield gibi..

Ya bende hs server hatasını veriyor 1.1.8 v. kullanıyorum hala, hs serveri nasıl düzelteceğim acaba. soru: soru:

Bana mı öyle geldi ama hic ayrntılı değil rehber :( ltfn yardımcı olun yeniyim. mesela şu phmediapatcher ı bile bulamadım nasıl botu kullanacagım mesela botu indirdim oyuna normal giripmi botu baslatmam lazım baslangıcta baslatınca zaten oyuna girmiyor :( ltfn birisi yardım etsin

bi yardım edin beyler sabahtan beri uğraşıyorum olmadı edx loader hata veriyo dosyanın içinde srodir yok ve programda other stuff menüsü yok sabahtan beri denemediğim yöntem kalmadı

Anubis92 demiş ki:
Bana mı öyle geldi ama hic ayrntılı değil rehber :( ltfn yardımcı olun yeniyim. mesela şu phmediapatcher ı bile bulamadım nasıl botu kullanacagım mesela botu indirdim oyuna normal giripmi botu baslatmam lazım baslangıcta baslatınca zaten oyuna girmiyor :( ltfn birisi yardım etsin
Hs Server Dosyaları Buyruna arkadaşlar bu adresten Hs server dosyalarını sizin için toparladım yapmanız gerek rar dosyasında bulunan herşeyi Silkroad'ınızın kurulu olduğu yere atmak. Patch'inizi yaptıktan sonra Hs Server'ınızı çalıştırın geriside size (:

kaptanpc411 demiş ki:
bi yardım edin beyler sabahtan beri uğraşıyorum olmadı edx loader hata veriyo dosyanın içinde srodir yok ve programda other stuff menüsü yok sabahtan beri denemediğim yöntem kalmadı
srodir dosyasına gerek yok arkadaşım işlemleri doğru yaptın ise bot sorunsuz çalışacaktır. Takıldığın noktaları söyle yardım edelim.

melez phmediapatcher i attım sro klasörüne tıklıyorum custom diyip patch e basıyorum uygulama sonlandırılıyor diyor delircem bi yapamadım sunu ya :( yardım ltfn

Anubis92 demiş ki:
melez phmediapatcher i attım sro klasörüne tıklıyorum custom diyip patch e basıyorum uygulama sonlandırılıyor diyor delircem bi yapamadım sunu ya :( yardım ltfn
Her defasında aynı hatayımı alıyorsun ?

Anubis92 demiş ki:
İşletim sisteminiz muhtemelen Vista veya Windows7 dir. Bu işletim sistemlerinde ibot la sorunsuz oyuna girmek için kullandığınız programları yönetici olarak çalışırmanız gerekli. Yönetici olarak çarlıştırmanız için :
-Çalıştırmak istediğiniz programın üzerine tıklayın ve sağ tık yapın. 'Aç' butonunun altında ' Yönetici Olarak Çarlıştır' butonu mevcuttur. Ona tıklayıp çıkan ekranda evet demeniz yeterli. Sorunun devam etmesi halinde buraya yazabilirsiniz.

Ayrıca Java nızın güncel ve işletim sisteminizle uyumlu olup olmadığınızdan emin olun. Aksi taktirde Run Hackshield uygulamasını açtığınız anda kaybolur. Bu sorunu yaşamamak için işletim sisteminizle uyumlu olan Java sürümünü aşağıdan indirebilirsiniz.

32bit: http://download.oracle.com/otn-pub/java/jdk/6u25-b06/jre-6u25-windows-i586.exe

64bit: http://download.oracle.com/otn-pub/java/jdk/6u25-b06/jre-6u25-windows-x64.exe

-Kesinlikle dosyalar temizdir ve linkler resmi Java sitesinden alıntıdır. Bir teşekkür yeterli :muck:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt