NiNCaSu demiş ki:

- Resim Silinmiş.

iBot Download [ 07 HAZİRAN 2011 ]

iBot v1.1.11 Download - İndir

Download
İBOT DOWNLOAD
Download

Download
Virüs Total Sonuçları
Download

Download
Legend V (Alexandria) Map'leri
Download

Download
Job Cave Maps
Download

Silkroad Online Client [ 07 HAZİRAN 2011 ]

Silkroad Online Client

rar pass : http://www.extraloob.com

Saygılarımızla,

Change Log:
v1.1.11
- Update for sro v1.311
- Fix clientless login
- Added filter for Awaken/Enhancer items
- Added use horse option after town script ends

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaşlar jangan cave ahritalarını ibotta hangi klasörün içine atacağız ?

haritalar klasörüne demeyin sitesinden indirdiğim ibotta haritalar klasörü yok ^^ kendimizmi oluşturacağız ?

Herşey düzügn çalışıyodu dün yeni bot geldiğinde ama sabah baktım charda yavaşlama var moba vuruyo bekliyo pot basmıyo bi an kendine geliyo devam ediyo towna gittiğinde npc de 2 saat bekliyo pot alamıyo ama oyunda lag yok herşey normal sanki chara lag giriyo gibi bişey:S ayrıca invalid numbers olayıda sürmekte towna gittiğinde sorun olmuyo ama bi süre sonra gene başlıyo ayrıca item baktığımda satıcıdan char donup kalıyo hiçbi işlev yapmıyo bi türlü çözemedim pc ye res attım neti kapatıp açtım ayarları baştan yaptım olmuyor yardımlar için şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar galiba botun bu sürümünde sorun var. Çarım wizz cleric recovery division ve bless speel skillerini bastığı zaman DC veriyor. Önce error skill diyor ve DC. İbot un sitesinide inceledim çoğu kişi benim yaşadığım sorunu yaşıyor. Yani bu sorunu yaşayanlar varsa çözmeye çalışmasılar ben herşeyi denedim. İyi oyunlar

Arkadaşlar Dc sorunuyla karşılaşanlar size tavsiyem clientless modla girin daha az DC olursunuz. Ayrıca DC olsanız bile auto login var bişey olmaz bence. Tabi yinede siz bilirsiniz. Ve bir tavsiyem daha var char kasanlara clientless modu tavsiye etmiyorum

ya bu client'i attım oyunun içine ordan mı açıcaz oyunu ordan açmaya çalışınca bi hata veriyor lütfen anlatsın biri.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt