namoo demiş ki:
anlatıyorum media patcheri yaptınız hack shieldle clienti açtınız sonra edx loader i ve 2 tane ibot açtınz buraya kadar herşey normal tıkırında ibotlarımız port no.ları muhtemelen 16000 ve 16005 olacaktır ilk olarak 1600 yazıp launch a bastıkya client ekranı geliyor tam ekranın ortasına o kaybolup silkroad açılmadan 16005 port no.lu ibota launch yapın dc yemezsiniz ilk başta bende inanamadım ama gerçekten inanılmaz derecede işe yarıyor ama mesela bir çarr dc yediği zaman diper çarrlarıda kapatmanız gerekiyor deneyin göreceksiniz.
İbot king oldun çıktın başımıza :lol:

erdal01 demiş ki:
i-bot start gelmior .s kapalı gsterior startlıyamıyorum neden acaba yardım Lütfenn
Forumu incelesen kesinlikle bulurdun cevabını. Ama seni zahmetten kurtarayım ; Durum şu ki Silkroad Online'nın 2 update öncesi olan updatesinden sonra ibotta "Run Client" sekmesi kaldırıldı. EdxLoader ile giriş yapılabilir sadece.

NiNCaSu demiş ki:
namoo demiş ki:
anlatıyorum media patcheri yaptınız hack shieldle clienti açtınız sonra edx loader i ve 2 tane ibot açtınz buraya kadar herşey normal tıkırında ibotlarımız port no.ları muhtemelen 16000 ve 16005 olacaktır ilk olarak 1600 yazıp launch a bastıkya client ekranı geliyor tam ekranın ortasına o kaybolup silkroad açılmadan 16005 port no.lu ibota launch yapın dc yemezsiniz ilk başta bende inanamadım ama gerçekten inanılmaz derecede işe yarıyor ama mesela bir çarr dc yediği zaman diper çarrlarıda kapatmanız gerekiyor deneyin göreceksiniz.
İbot king oldun çıktın başımıza :lol:
ne yapalım bro şimdiye kadar ibot la ilgili neredeyse bütün sorunları yaşadım malesef. bu sorunları çözmeyide öğerdim maksat yardım :dance: sayenizde tabi :kalp:

İBOTU KURUCAMDA ÖNCESINDEN 3-4 PROGRAM KURULMASI GEREKIYORMUS O PROGRAMLARIN OLDUGU BI KONUNUN LINKINI VERE BILIRMISINZ O PROGRAMLARI INDIRE BILECEGIM BIR LİNK

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
1.19 la her şey tamam clientless kullanıyorum dc felan yook da oyuna normal ,sbot ya da ibot la clientli girişler olmuyo sanki serverlar check de gibi gözüküyor.Nedeni ne olabilir ? Clientless da sorun yok yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt