İbotun sitesinden son sürüm indirilmiyor indirirken sorun veriyor
İbot king oldun çıktın başımızanamoo demiş ki:anlatıyorum media patcheri yaptınız hack shieldle clienti açtınız sonra edx loader i ve 2 tane ibot açtınz buraya kadar herşey normal tıkırında ibotlarımız port no.ları muhtemelen 16000 ve 16005 olacaktır ilk olarak 1600 yazıp launch a bastıkya client ekranı geliyor tam ekranın ortasına o kaybolup silkroad açılmadan 16005 port no.lu ibota launch yapın dc yemezsiniz ilk başta bende inanamadım ama gerçekten inanılmaz derecede işe yarıyor ama mesela bir çarr dc yediği zaman diper çarrlarıda kapatmanız gerekiyor deneyin göreceksiniz.
Forumu incelesen kesinlikle bulurdun cevabını. Ama seni zahmetten kurtarayım ; Durum şu ki Silkroad Online'nın 2 update öncesi olan updatesinden sonra ibotta "Run Client" sekmesi kaldırıldı. EdxLoader ile giriş yapılabilir sadece.erdal01 demiş ki:i-bot start gelmior .s kapalı gsterior startlıyamıyorum neden acaba yardım Lütfenn
ne yapalım bro şimdiye kadar ibot la ilgili neredeyse bütün sorunları yaşadım malesef. bu sorunları çözmeyide öğerdim maksat yardımNiNCaSu demiş ki:İbot king oldun çıktın başımızanamoo demiş ki:anlatıyorum media patcheri yaptınız hack shieldle clienti açtınız sonra edx loader i ve 2 tane ibot açtınz buraya kadar herşey normal tıkırında ibotlarımız port no.ları muhtemelen 16000 ve 16005 olacaktır ilk olarak 1600 yazıp launch a bastıkya client ekranı geliyor tam ekranın ortasına o kaybolup silkroad açılmadan 16005 port no.lu ibota launch yapın dc yemezsiniz ilk başta bende inanamadım ama gerçekten inanılmaz derecede işe yarıyor ama mesela bir çarr dc yediği zaman diper çarrlarıda kapatmanız gerekiyor deneyin göreceksiniz.![]()
@Güncel.NiNCaSu demiş ki:![]()
- Resim Silinmiş.
iBot Download [ 24 Mayıs 2011 ]
![]()
iBot v1.1.9 Download - İndir
İBOT DOWNLOAD
Virüs Total Sonuçları
Legend V (Alexandria) Map'leri
Job Cave Maps
Silkroad Online Client [ 10 Mayıs 2011 ]
![]()
![]()