Evet suanda calisiyor olabilir. Ama cikis tarihi gecen haftadir. Yani bugun degil. (Yaniltmak insanlari yanlis zan'a yonlendirmek.)

Tamam hocam sen haklısın :lol:
Ps:Botu kullanmayın elinizle kasın asıl yanlış bu sizlere illegal programları güncellemekten bıktım usandım :roll: İyi yaparsın iyisin,ufacık şeylerde o kadar emeğini görmezden gelirler böyle.Benden bu kadar bırakıyorum :cry:
Ps:Yermi :twisted:

Emeginizi gormezden gelmiyorum. Sadece bilgilendirme amacli belki gozunuzden kacan ufak hatalari gundeme getiriyorum. Alinganlik gostermeyiniz lutfen. Iyi forumlar ve emeginize saglik. ( Onumdeki klavyenin isvecce olmasindan dolayi yazim hatalarim mevcuttur.)

Component "tabctl32.ocx" or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid...

Bileşeni "tabctl32.ocx" ya doğru kaydettirilmemiş bağımlılıklarından biri: Bir dosya eksik veya geçersiz ...

ibot bu hatayı veriyor...

ottomansro demiş ki:
Component "tabctl32.ocx" or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid...

Bileşeni "tabctl32.ocx" ya doğru kaydettirilmemiş bağımlılıklarından biri: Bir dosya eksik veya geçersiz ...

ibot bu hatayı veriyor...
İbot u sorunsuz kullanmak için kurmanız gereken bir kaç program var. Bu sorunfa onları kurmamanızdan kaynaklanmaktadır. :thumbsup:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
i bot u yuklemek istiyorum ama exe sini çalıştırdığımda:
"Component 'MSWINSK.OCX' or one of its dependencie not correctly registered: a file is missing or invalid" hatası çıkıyor.
Yardımcı olursan, memnun olurum. forumdan veya
msn: mailto:[email protected]

Yukarı Alt