o hata deil websiteyi açıp açmıcanı felan soruyo hayır de bot açılır
yeni bot geldimi

gagasga demiş ki:
Botu çalıştırıyorum silahçıya geliyor hata veriyor hep silahçıda veriyor hatayı sebebi ne olabilir?
Evet botun son sürümünde böle bir sorun var. Sorunu tek çözümü bir önceki versiyonu indirip Data klasörünü son sürümün içine atın sorun çözülüyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba ben silkroadı uzun süredir oynamıyordum şimdi tekrardan başladım ama ibot bilgisayar a nasıl kurulur nasıl çalıştırılır unuttum lütfen yardım edebilirmisiniz bu yeni ibot'un kurulumu biraz farklı sanırım... şimdiden teşekürler =))

iBot_Necessities klaöründe var gerekli olanlar. regOCXFiles_win7.bat gerekli olan uygulama. öncesinde vcredist_x86.exe' yi yüklemeyi ene yüklü değilse yükle. yüklüyse repair çıkar onu iptal edebilirsin.

lordcen demiş ki:
aliq21 demiş ki:
o hata deil websiteyi açıp açmıcanı felan soruyo hayır de bot açılır
yeni bot geldimi

2 şıkkada basıyorum Hata weriyor Bakın İsterseniz

Selam İ bot avira virüs programında virüslü dosya var dior ve İ botu açamıorm bu sorunu nasıl giderebilirim?

noname59 demiş ki:
Selam İ bot avira virüs programında virüslü dosya var dior ve İ botu açamıorm bu sorunu nasıl giderebilirim?
resident shield diye bir eklenti vardır virüs programında onu pasif yap sorun çözülür.Bende yaşamıştım aynı sorunu ve saolsunlar extraloob ailesi bana bunu önerdi ve işime yaradı. :)

Takımı
Galatasaray
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt