Bu İbotun içinde gözlemlediğim kadarıyla TS klasörünün içinde şehirde yapması gerekneler otomatik oluşturulmuş ama bot otomatik bu şehir kodları arasında geçiş yapamıyor alexin tüm aylarını jangana ışınlanacak şekilde yazdım ve jangandna çıkıp jCavenin kapıya gidicek şekilde yazdım ama geçiş yapmadığı için olmuyor

Admin İbotu acıyorum ama oyun acılmıor sro_client exe not found dior srodir.ini filan dior ne yapmam lazım yardım edermisin

Canova

efat demiş ki:
Admin İbotu acıyorum ama oyun acılmıor sro_client exe not found dior srodir.ini filan dior ne yapmam lazım yardım edermisin
ibotun bulunduğu klasörde srodir.ini adında bir dosya olması lazım, o dosyayı not defteri vb. ile açıp orada yazan silkroad klasör adresi yerine sizin bilgisayarınızda silkroad nerede bulunuyor ise onu yazın. ( "C/program files/silkroad/SRO_Client" gibi) Ardından kaydederek çıkın ve botuda yeniden açın. Sonra run cliente tıklayarak girmeye çalışın.

yav ben botu acıp run client diyorumda oyun acılmıyor daha önce kullanıyodum bu botu salı günü güncellemesinden önce herşey normaldi

bu bölümün admin bana sakın kızma burdabaşka bir sitenin reklamını yapıyom diye sonuç da bu bölümün resmi sitesini paylaşacam bir üst version çıktı ve hala paylaşılmadı için yaptım bunu

http://ibotforfun.blogspot.com/

üstden yeni version nu burdan indirebilirsiniz arkadaşalar v1.0.94

ibot ile ilgili sorunlar kısmınada yazdım ama kimse yardım etmedi .... bir de şansımı burda deniyim ... crossbow charımla girdiğim zaman bankayı açtıgımda "run time error 6" hatası alıyorum ... baska charla girdiğim zaman bu hatayı vermiyor ... silkroadi sildim yükledim botu sildim yükledim .... tekrar girdim bu sefer hiç bir ayar yapmadım .... tamamen 0 ayarlı ibotla girdim yine bankayı açtıgımda run time 6 hatası alıyorum .... bunu nasıl çöze bilirim ? sanki benim charıma garezi var botun :D yardım lütfen

Yukarı Alt