Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
sürekli oyundan atıyor arkadaşlar send error geliyor ekran kartı güncel driverları demeyin bliyorum ve kurdum yine ve hep atıyor atıyor atıyorr bu neyden kaynaklanıyor

burock73 demiş ki:
sürekli oyundan atıyor arkadaşlar send error geliyor ekran kartı güncel driverları demeyin bliyorum ve kurdum yine ve hep atıyor atıyor atıyorr bu neyden kaynaklanıyor
sürekli sen error demesinin nedeni sprit in ayarlanmamasından kaynaklanıyor bende bi ara yaşıyordum bu sorun çözünü o hatayı verdiktensonra botu yeniden açın veşehirde alışveriş yapmadan direk spriti kuru sorun çözülecektir :thumbsup:

benim bi sorunum var .. çarım rogue / bard silahlarımı seçiyorum birinci ve ikinci silah olarak bufflarıda ayarlıyorum elinde xbow varken xbow un buff larını basıyor ama bard ın buff larını basmıyor ancak ben eline bard ı alınca manuel olarak öle basıyor sonrada xbow u geri takmıyor ve bard la atak yapmaya çalışıyor ben mi bi hata yapıyorum botu kurarken yoksa bu sorunu herkes mi yaşıyor ?? şimdiden teşekkürler :D:D

Yılan hikayesi :P Hacım bota önce bard skillerimi koyunuz.Daha sonra rogue skillerini koyunuz.Şöyle düşünün chenise bir charın var.Önce buffları basıyorsun daha sonra atack yapıyorsun.Umarım yardımcım olmuşumdur.

Yukarı Alt