Arkadaşlar ibotun sitesinde update bölümünde bütün versionların downloadı mevcut ben 1.0.9B kullanıyorum dc vs yemiyor şimdilik normal herşey sadece inanılmaz bir sorun iki charımdan birinin İsmini Almıyor :D

dc vermiyor ama eski versiyon olduğu için ban yeme riskin yüksek. Ne alaka dersen 7 gün block yemiştim eski versiyon yüzünden.

melez demiş ki:
dc vermiyor ama eski versiyon olduğu için ban yeme riskin yüksek. Ne alaka dersen 7 gün block yemiştim eski versiyon yüzünden.

valla bende denıcektım sen dıyınce sımdı korktum hıcc ugrasamam nasıl olsa sbot var sımdılık onu kullanırım zaten ibotu sadece hunter job larını kasarken kullanıyorum. sbot o gorevı yapamıyo :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Fenerbahce
SeljukEmpire demiş ki:
alpaslan_1907 demiş ki:
Sbot a Oranla Banlanma Riski Nasıldır Bilginiz Varmı ?
Şöyle izah edeyim, Ben 2 ay bu botu kullandım ve tek bir sorun dahi yaşamadım.
Şuan Kullanıyormusunuz Peki ? Daha Doğrusu Ben En fazla bir hafta Kullanacağım Sizce Sıkıntı Olurmu? Tekrar Sbota Döneceğim 1 Hafta sonra

Bende S-Bota başladım o yüzden kullanmayı bıraktım botu. Lakin kullanan arkadaşlarım var ve herhangi bir sorun yok. Yinede siz bilirsiniz tabiiki.

bu ne ya oyuna girilmiyor resmen :S ibot ta hemen dc veriyor nezaman yenisi gelecek ayın 10u demişler yok hala

Yukarı Alt