melez demiş ki:
werduet demiş ki:
HackShield die bi dosya daha var indirmeniz gereken ve silkroadın içine attıgınızda almazsınız o hatayı
o zaten var ki ezelden beri makara:
birader sro nun hackshield inden bahsetmiyoz orda ibotun yapımcıları hackshield i kırmak için hackshiel adında bi pro yazmış ondan bahsediom umarım bu sefer anlarsın...

werduet demiş ki:
melez demiş ki:
werduet demiş ki:
HackShield die bi dosya daha var indirmeniz gereken ve silkroadın içine attıgınızda almazsınız o hatayı
o zaten var ki ezelden beri makara:
birader sro nun hackshield inden bahsetmiyoz orda ibotun yapımcıları hackshield i kırmak için hackshiel adında bi pro yazmış ondan bahsediom umarım bu sefer anlarsın...
hee tamam kusra bakma kardeş.

SeljukEmpire demiş ki:
Hs Server İle oyuna girmek;

Arkadaşlar öncelikle indirdiğimiz Hs Server isimli dosyayı açıyoruz ve içindeki dosyaları Silkroad klasörünün içerisine kopyalıyoruz. Sonra ProjectHax adlı dosyayı açıyoruz. Burada Custom yaparak ibotta yazan port numarasını giriyoruz. Sonra patch diyoruz. Sonra Hackshield adlı dosyayı açıyoruz ve Launch SRO diyoruz. Silkroad açıldıktan sonra kapatıyoruz silkroadı. Sonra İbottan açıyoruz. İbottaki port numarasını Edx loadere giriyoruz ve Launch diyoruz. Oyunumuz başlıyor.

Herhangi bir sorun olursa lütfen belirtiniz.

Ps: İyi oyunlar.
Login Port 16000 yazıyor bende :D nasıl bualacam ibottaki port numarasını

aga projehacks diye bi dosya yok mediapatcher var onu demek istedin galiba tamam onu açıp patch yapıyorum ama ibot un port no su olan 16000 yazdığımda sunucu bağlantınız kesildi yazıyo ama norma orda yazanı (15778 ) direk patch yapınca ve sro lunch a tıklayınca oyuna giriyor ve kapanıyor sonra HS server şimdi hazır diyo sonra ibot u açıyorum hatalı açılıyo edx loaderle girsem bile oyuna ibot hatalı açıldığı için botu görmüyor iyice anlatın şunu yaf

alpaslan_1907 demiş ki:
namoo demiş ki:
namoo demiş ki:
dediğiniz herşeyi yaptım tekrar tekrar ama hala crit error diyor ibot u açınca :S
tmm oldu srodir dosyasını atmayı unutmuşum :!!&%&!

Srodir Nerede bulamıyorum :!: !!
srodir dosyasını ibot un eski versiyonlarından birinden alıp ibot klasörünün içine atın bi daha o hatayı vermez :thumbsup:

Takımı
Fenerbahce
Güzel söylüyorsunuz da Hangi Eski Sürümünden İndirebiliriz Ben İlk defa Yüklüyorum İbotu Anlatabilmisimdir inş. Derdimi :!:

Bir İki gün kullanacağız diye Yapmadığımız Cambazlık kalmadı bot için, bu kadar uğrastırıyor bizi

Yukarı Alt