arkadaşlar aranızdan hs server indiren varsa rapid yada baska bi siteye upload edebilirmi suanda siteden indiremiyorum pls

jmarco demiş ki:
arkadaşlar aranızdan hs server indiren varsa rapid yada baska bi siteye upload edebilirmi suanda siteden indiremiyorum pls
bendede inmiyor nedense
mediafire den başka dosya indirebiliyorum ama hs server ve loader inmiyor

darknecromancer demiş ki:
Hs server dosyasını indirmeniz gerek ilk önce daha sonra bu dosyaları silkroadın kurulu oldugu dosyaya kopyalayın ve patch dosyasını çalıştırıp custom opsiyonuyla patch yapın daha sonra hackshiel exe dosyasını çalıştırın. Sonrasında (client için) edx loaderı çalıştırın ve port numarasını ibot ile aynı yapın(16000) daha sonra ibotu çalıştırın bu şekilde olması gerek
aynısını yaptım "PHMediaPatcher" programı açtım custom'a tıkladım port numarasını "16000" yaptım patch dedim "hacksheld" ile açmaya çalıştım açılmadı.. normal bile açmaya kalkasam sunucu denetleniyor veya güncelleniyor hatasını aldım. bu yüzden 2 kez oyunu silip kurmak zorunda kaldım.

jmarco demiş ki:
buyur kardeşim

http://www.dosya.tc/indirr/cpcnDV/_iBot_HSServer-Releasedv1.0.rar.html

Birden yapamayan arkadaşlar detaylı şekilde buyrun inceleyin ;

Adım 1:media.pk2 için ayar:
- Başlamadan önce, silkroad'ın kapalı olması gerek.
- "[iBot] HS Server - Çıkış v1.0.rar" rardan silkroad klasörünün içine çıkarın
- PHMediaPatcher.exe çalıştırın.
- "Custom"a tıklayın sonra ip numarasına ellemeye gerek yok sadece port numarısını Loaderla aynı yapın "Patch"e tıklayın patch tamamlandıktan sonra "Tamam" tuşuna tıklayın.
- İşlem bittikten sonra "PHMediaPatcher.exe" kapayın.

Adım 2: HS Server Çalıştırma:
- "Hackshield.exe" çalıştırın
- "SRO Launch"a tıklayın ve silkroad client başlaya kadar bekleyin
- "başarıyla bağlı HS Server!" mesajı görünmesi gereklidir.
- silkroad clienti ve HS Server kapatmayın.
- Bundan sonra clientless modu ve iBot çalıştırmaya hazır.

Adım 3:iBot:
- Normal şekilde "iBot.exe" çalıştırın
- "başarıyla bağlı HS Server!" yazısı göründüğünde işlem tamamdır.

beyler ben oyuna giriyorum loader ile 2 dk bekliyo oyundan atıyo neden olabilir bir de clientless girdiklerim hep dc yiyor 2-3 dk arayla neden olabilir yardım bekliyorum..

hackshield ile açmaya çalıştığında açılmaması gayet doğal zaten. Sadece launch diyosun sonra hackshieldi kapatmadan loaderdan tekrar açıyorsun :wink1:

patch yaptıktan sonra normal şekilde açılmıyor evet haklısın. Eğer açmaya çalışırsan server under inspection diyor. Hackshield'ı atlatabilmek için ibotun yapmak zorunda olduğu bir yama bu. Ama herşeyi düzügün şekilde yapabilirsen çalışıyor ve dc yemiyor (Client modda)

darknecromancer demiş ki:
patch yaptıktan sonra normal şekilde açılmıyor evet haklısın. Eğer açmaya çalışırsan server under inspection diyor. Hackshield'ı atlatabilmek için ibotun yapmak zorunda olduğu bir yama bu. Ama herşeyi düzügün şekilde yapabilirsen çalışıyor ve dc yemiyor (Client modda)
önce hackshield den lunch dicem ardından loaderlamı açıcam ?

dostum hepsi oluyo ama ama ibot çalışmıyo yani
sadece "başarıyla bağlı HS Server!" yazısı göründüğünde işlem tamamdır. diyo clientless çalısıyo ama client çalışmıyo

darknecromancer dediğiniz yaptım ama sürekli olarak bağlantınız kesildi uyarı alıyorum bunu resili olarak anlatacak varmı ?????

Arkadaşlar bu aralar silkroad ve (legal veya illegal hiç farketmez)programlarında sürekli hatalar oluşuyor bunun nedenleri okadar fazla ki ne site yönetim kadrosu ne program yaratıcıları birşey söyleyemiyor bir vaadde bulunamıyor hatta joymax bile henüz bu afallamadan kurtulmuş değil.Şimdi gelelim konumuza hepimizin ortak sorunu;bu ibot hata veriyor dc veriyor vb. buna geçici ufak tefek basit bir çözüm önerisinde bulunmak isterim tabiki site kadrosununda bu konuda izni olursa eğer bilmeden yanlış birşey yapıyorsam hiç beklemeden silin efendim bu çözüm önerimi.İbotumuzu açıyoruz ve clientless moduyla charımızı oyuna alıyoruz biliyorsunuz dc yediği takdirde tekrar login olup otomatik başlatma sensörleri sayesinde kaldığı yerden devam etme şansı var.Bu programı düşünen yaratan insan oğlu gerçekten mükemmel düşünmüş.Bırakın sabaha kadar dc yesin tekrar girsin 2dk kassın dc yesin tekrar tekrar... Boşuna kafanızı takmayın efendim nasıl olsa çözülecek o güne kadar böyle idare edelim.İllada charı göreyim diyorsanız açarsınız normal silkroad luncher 'dan bakar kapatır ibottan açar devam edersiniz.Şimdiden beğenen beğenmeyen herkese teşekkür ederim. :oops:

Yukarı Alt