yardım edebildiysek ne mutlu :)
bendede inmiyor nedensejmarco demiş ki:arkadaşlar aranızdan hs server indiren varsa rapid yada baska bi siteye upload edebilirmi suanda siteden indiremiyorum pls
aynısını yaptım "PHMediaPatcher" programı açtım custom'a tıkladım port numarasını "16000" yaptım patch dedim "hacksheld" ile açmaya çalıştım açılmadı.. normal bile açmaya kalkasam sunucu denetleniyor veya güncelleniyor hatasını aldım. bu yüzden 2 kez oyunu silip kurmak zorunda kaldım.darknecromancer demiş ki:Hs server dosyasını indirmeniz gerek ilk önce daha sonra bu dosyaları silkroadın kurulu oldugu dosyaya kopyalayın ve patch dosyasını çalıştırıp custom opsiyonuyla patch yapın daha sonra hackshiel exe dosyasını çalıştırın. Sonrasında (client için) edx loaderı çalıştırın ve port numarasını ibot ile aynı yapın(16000) daha sonra ibotu çalıştırın bu şekilde olması gerek
buyur kardeşimjmarco demiş ki:arkadaşlar aranızdan hs server indiren varsa rapid yada baska bi siteye upload edebilirmi suanda siteden indiremiyorum pls
hackshied yanısıra normalda açılmıyor ki.darknecromancer demiş ki:hackshield ile açmaya çalıştığında açılmaması gayet doğal zaten. Sadece launch diyosun sonra hackshieldi kapatmadan loaderdan tekrar açıyorsun![]()
önce hackshield den lunch dicem ardından loaderlamı açıcam ?darknecromancer demiş ki:patch yaptıktan sonra normal şekilde açılmıyor evet haklısın. Eğer açmaya çalışırsan server under inspection diyor. Hackshield'ı atlatabilmek için ibotun yapmak zorunda olduğu bir yama bu. Ama herşeyi düzügün şekilde yapabilirsen çalışıyor ve dc yemiyor (Client modda)