Ulan bir küfret bir küfret dior ama yinede terbiyemi takınıyom.İnsan bi alıntıdır yazar be.Onu bırak üstüne bide extraloob yazmışlar.Ne biçim adamsınız be.

ahmet_bahadir demiş ki:
Ulan bir küfret bir küfret dior ama yinede terbiyemi takınıyom.İnsan bi alıntıdır yazar be.Onu bırak üstüne bide extraloob yazmışlar.Ne biçim adamsınız be.

çaldınız demi len adamdan tü size utanın be summer2:

daral:

arkadaşalr i bot da bir sorun var çözemedim oyuna giriyorum bot la ''isro ibot çalıştırmayı durdu'' diyor anlamadım nedense herşey normal
ibot son sürümünü kullanıyorum ama hata veriyor

pessimistic demiş ki:
arkadaşalr i bot da bir sorun var çözemedim oyuna giriyorum bot la ''isro ibot çalıştırmayı durdu'' diyor anlamadım nedense herşey normal
ibot son sürümünü kullanıyorum ama hata veriyor

Eğer ıd pw yazdıktan sonra oyun açılınca direk dc olup ibot çalışmayı durdurdu diyorsa oyuna bottan değilde normal gir.Sonra üstünde eğer varsa oyunun hediyesi sosları npc sat düzelir :coffee:

Merhaba arkadaşım ben 2 çar açıyorum 1. çarı açıyorum kasıyor ancak 2. çarın ibotunu açtığımda 1. çar kasmıyor duruyor nasıl halledicem ben bunu ?

multi açarsanız dc yediğinde otomatik girmez...

ibot hata verir...hemde diğer açılan charlarla birlikte.. :wink1: dc olursunuz komple...

yani multi açtığınızda dc yememesi için dua edin :D

Bende olmuyo :S aynen bundakı gıbı acıyorum o ortada çıkan dikdörtgen kutuda kalıyo ne hata verıyo ne bişey :( öyle kalıyo napmam lazım yardım

Yukarı Alt