benim ihtiyacım ibot multiclient açan bir program

ama verdiğin lik e ilk önce kendin bir tıkla istersen daral:

2 saatten beri uraşıyorum daha 1 tane bile çalışan loader bulamadım başım döndü artık walla şimdide bu hatayı veriyo lütfen yardım!!!

- Resim Silinmiş.

Uploaded with ImageShack.us[/quote][/url]

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kardeim ben 1. çarı normal açıyorum 2.çarı açmak istediğimde senin dediğin gibi yapıyor ıd pw yazıp connect diyence direk kapanıyor oyun

PORT numaralarını aynı ilk mesajtaki resimdeki igibi botta hangi port nosu yazıyorsa loaderada onu yazdım

badmurat demiş ki:
PORT numaralarını aynı ilk mesajtaki resimdeki igibi botta hangi port nosu yazıyorsa loaderada onu yazdım
1. charınızı normal giriniz. 2.charınızı girmeden önce ibotu açınız. İlk açtığınız ibotu kaale almayacaksınız. Tekrar ibot açınız. 2.açtığınız ibottaki port numarasını dikkate alınız. Muhtemelen 16005 olacaktır. Sorununuz çözülecektir.

ewet bende 16005 olark giriyorum port numarasını oyun açıklıyo conenct tıklayınca kapanıyor

1.cara normal giriyorum 2. cara loeder i ile giriyorum 2 car 10-20 sn ye sonra kapanıyor hemen yeni sürümümü var yoksa bendemi hata yardım

Bende Launch geliyor ama sonradan sunucuyla olan bağlantınız kesildi diyor napacağım yardım edermisiniz

1. charı giriyorum mükemmel kasıyor.
Anlatılanlar gibi 2. charı girecekken C7 hatası alıyorum çözümünü bilemn varmıdır

Yukarı Alt