teşekkürler herşeyi dediğin gibi uyguladım fakat
sağ alttaki hackshield dolduktan sonra sro clientte disconnected the from the server yazıyor
yardımcı olursanız cok sevinirim

Arkadaşların dediği gibi sro client esnasında disconnected from the server hatası alıyoruz.

Arkadaşların dediği gibi sro client esnasında disconnected from the server hatası alıyoruz.Teşekkürler Şimdiden

Library Files i indirmediğimden dolayı çalışmıyormuş hiç bi hata yok library files i kurduktan sonra çalıştı beyler

fakat oyuna giriyosıunuz 20 saniye sonra dc veriyor hep!

evet aynen dc yiyor hemen...ibot cilents ile girince oyunda karakterini göremiyorsun ??

misal exloader ile girince stop bot diyip sen oynuyorsun fakat sadecec ibot cilents ile girince ekran yok...exloaderden girmiş gibi izliyemiyoruz charı ???

sro_client i başlatıyorum loaderdan giriyorum sro_client acılıyo daha sonra sunucuyla olan baglantınız kesildi yazıyor Cözümünü söylerseniz sevinirim.

Tauriel

Öğretiyorum
Suan hala ise yarıyormudur acaba bot. bide ücretsiz bot kullanıldığında ileride charlar hackleniyor diyolar

abdullah338 demiş ki:
Suan hala ise yarıyormudur acaba bot. bide ücretsiz bot kullanıldığında ileride charlar hackleniyor diyolar

kardeş şu an ibot çalışmıyor ben söyleyeyim orjinal sitesinde sro versiyonunnun 1.377 lerde felan bırakmışlar
(önceki kadar pek ilgilenilmiyor sanki kaç yıllık konular hala duruyor )

Yukarı Alt