tşkler fakat 1 sorum var bende loader 10 sn sonra kendılıgınden kapanıyor hızlı davranıp launch dıyıp portları yazıncada silkroad cıkıyor ekranın sag alt kosesınde fakat devamı yok ,(

hopesuz demiş ki:
tşkler fakat 1 sorum var bende loader 10 sn sonra kendılıgınden kapanıyor hızlı davranıp launch dıyıp portları yazıncada silkroad cıkıyor ekranın sag alt kosesınde fakat devamı yok ,(
Loaderin sorun sürümünümü kullanıyorsunuz ?
Loader engelleniyor olabilir dikkat ediniz.

Arkadaşlar ben bu ibotu çalıştıramadım. Başka bir siteden indirdim. Çalıştı. Pek bir şey anlamadım o Loader falan nerden buldunuz anlamadım. Bu konuda bana yardımda bulunacak biri var mı? Lütfen ilgilenin arkadaşlar. İlk defa kullanıyorum ve anlamadım. Diğer çarıma sp kasıcam... Lütfen acil cevap...

yeni güncellenen ibot ada göre yaparsanız çünkü bu eskidi artık işe yaramıyo yapıyom aynısını

emrekalay demiş ki:
yeni güncellenen ibot ada göre yaparsanız çünkü bu eskidi artık işe yaramıyo yapıyom aynısını
aynen katılıyorum yenilenmenin vakti geçiyo bile ( ya bunu kaldırın ya da yeni resimleri ve özellikleri ekleyin )

işte sorun burda hemen resimlerin yerini deyiştirmelisiniz zaten bu botuda zor çalıştıdım şimdide bu sorun çıktı :(

beyler 1. car düzgünce calısıyor 2.carla clientss ile girsem bile dc veriyor neden yardım edin

Yukarı Alt