sro clienti açıo ama oyuna girmio kapato hemn yardım lütfen..
aynı sorun varBloodKiss demiş ki:Ya edxLoader'e portu yazıyorum start diyorum Silkroad Guard çıkıyor sonra kapanıyor. Loader'da kapanıyor. Hiçbirşey açtığı yok.
aynen bende ayarlıyamadım ya..yeşil ikona bastıktan sonra botu baslat diyorum birşey olmuyor..hakmnb demiş ki:arkadaşlar bunu nasıl clientle açacağız bilen varsa yardım etsin lütfen![]()
hakmnb demiş ki:arkadaşlar bunu nasıl clientle açacağız bilen varsa yardım etsin lütfen![]()
Botun kurulu olduğu yerde srodir dosyası olacak. Silkroadınız nerede kayıtlı ise srodir dosyasına onu yazın ve kaydedin. Örn bende: C:/Program Files/Silkroad/sro_client. Daha sonra Run client deyin tamamdırKylinne demiş ki:aynen bende ayarlıyamadım ya..yeşil ikona bastıktan sonra botu baslat diyorum birşey olmuyor..hakmnb demiş ki:arkadaşlar bunu nasıl clientle açacağız bilen varsa yardım etsin lütfen![]()
AminMrsLioNs demiş ki:Kardeş Allah Razı Olsun Valla Ne Diyeyim![]()
MrsLioNs demiş ki:NinCaSu Botu Clientten Girmeye Çalışıyorum ama Olmuyo. Client Açılıyo ID PW Yazınca Dc Yiyorum Bi Bilgin Var mı ?
MrsLioNs demiş ki:HEpsini İNdirdim Kurdum Gene Aynı Sorun. Loader Linki Verirmisin ?
MrsLioNs demiş ki:HEpsini İNdirdim Kurdum Gene Aynı Sorun. Loader Linki Verirmisin ?
İlk gönderdiğim link doğruydu yani.MrsLioNs demiş ki:Teşekkürler Sorun Giderildi :) Clientten Girerken Dc Yiyenler OCX Dosyalarını System 32 Klasörünün İçine Kopyalasın.
Onuda ben söyleyeyim BuyrunMrsLioNs demiş ki:Bide Auto Res Kabul Etmeyi Söylersen Çok Makbule Geçer :))