Birazdan konuyu yeniliycem.
Fırçalara Hücüm dediği yerlere biraz yaratıcı olunca çok güzel şeyler çıkar. ?!!!!!!!batuknight demiş ki:güzel anlatmışsın ama ortaya pek güzel bişi çıkmamış ama yinede emeğe saygı sağol ilker
Ben sadece tüyoları anlattım.batuknight demiş ki:güzel anlatmışsın ama ortaya pek güzel bişi çıkmamış ama yinede emeğe saygı sağol ilker
5 kısımda bu renk secimin nereden yapicaz?5 - Açılan pencereden sol tarafta "Gradient Overlay" a tıklıyoruz. Ayarları aşağıda.((((Renk Kodları: "#22bbe7" ve
"#0c7897" )))))
Oraya tıkladığında orta pencerede siyahtan beyaza doğru açılan renk yeri var. Ona tıkla , sonra ilk siyah renge tıkla kodu yaz, sonra da sondaki beyaz renge tıkla o rengk kodunu yaz.kasirga32 demiş ki:5 kısımda bu renk secimin nereden yapicaz?5 - Açılan pencereden sol tarafta "Gradient Overlay" a tıklıyoruz. Ayarları aşağıda.((((Renk Kodları: "#22bbe7" ve
"#0c7897" )))))
diger kısımların hepsini yaptım ama acemilik bunda renk kodları girecegimiz bir bolum goremedım
tskr ettimilkercindik demiş ki:Oraya tıkladığında orta pencerede siyahtan beyaza doğru açılan renk yeri var. Ona tıkla , sonra ilk siyah renge tıkla kodu yaz, sonra da sondaki beyaz renge tıkla o rengk kodunu yaz.kasirga32 demiş ki:5 kısımda bu renk secimin nereden yapicaz?5 - Açılan pencereden sol tarafta "Gradient Overlay" a tıklıyoruz. Ayarları aşağıda.((((Renk Kodları: "#22bbe7" ve
"#0c7897" )))))
diger kısımların hepsini yaptım ama acemilik bunda renk kodları girecegimiz bir bolum goremedım
Bencede sabit yapılmalıilkercindik demiş ki:Bu konu sabitlenirse herkes için çok güzel olacak.
Çok kişi konu açıyor imza yapımı için vs vs.