Beceremediğin konu neydi arkadaşım, sorunlarınızı söyleyin yardımcı olabilirim. Ben anladımbaserb demiş ki:ya ellerine saglık super bir paylasımda ben beceremedim sabahtan beri ugrasıyorum :(((
bende anladımSpare demiş ki:Beceremediğin konu neydi arkadaşım, sorunlarınızı söyleyin yardımcı olabilirim. Ben anladımbaserb demiş ki:ya ellerine saglık super bir paylasımda ben beceremedim sabahtan beri ugrasıyorum :(((
Neyi anlamadın, sorun varsa açıkla yardımcı olurum.RememberMe demiş ki:bende anladımSpare demiş ki:Beceremediğin konu neydi arkadaşım, sorunlarınızı söyleyin yardımcı olabilirim. Ben anladımbaserb demiş ki:ya ellerine saglık super bir paylasımda ben beceremedim sabahtan beri ugrasıyorum :(((
resim dosyasının kulağından tutup sürükleyip photoshop ekranına bırakıyorsun. ordan da çalışma yaptığın bölüme taşıyorsunCnK__ demiş ki:şu 17 de ne demek istedigini anlamadım ve orda kaldım resmi koyamıyorm :S
calısma yapdım bolume nası tasıcam :S yrm saattir yapamıom :( :(TwiLighT demiş ki:resim dosyasının kulağından tutup sürükleyip photoshop ekranına bırakıyorsun. ordan da çalışma yaptığın bölüme taşıyorsunCnK__ demiş ki:şu 17 de ne demek istedigini anlamadım ve orda kaldım resmi koyamıyorm :S