Yukarıda söylediğim gibi , bu benim fikrim. Benim başka derdim yok , başka konuşacak konum yok. Senin için konuşulabilecek milyon tane konu olabilir , açarsın konuşursun. Ben sana gelip bunları mı konuşacaksınız demem.
Android'i zaten ben yıllardır kullanıyorum , s2 zamanından beri android kullanıyorum , milletin bu kadar büyük telefon kullanılır mı diye insanları yargıladığı zamanlardan beri :)
Note'a geçtikten sonra kalemin ekmeğini yıllarca yedim , her yerde kullandım. Deli gibi rom test edip , telefonu piç ettim , gayette eğlendim.
Ama şimdi bakıyorum , ne rom yüklemek istiyorum , ne kalemin benim için önemi var , ne de başka bir şeyin.
Telefonu çok basit bir şekilde kullanıyorum ve kasası çizildikçe yeniliyorum , bu nedenle telefondan tek beklentim , stabil olsun ve 2 yıl kullandıktan sonra maddi değer olarak çöp olmasın ki yenileyebileyim.
Bu yüzden hazırladığın argümanlar güzel artılar olabilir ama benim için muhtemelen değişen bir şey olmaz , çünkü beklentim belli.
Dediğim gibi , sen dersin ki benim için bunların anlamı yok , şu şu önemli , bende saygı duyarım. Bunu mu konuşacaksın cidden demem.