şimdi ben bot aldım id pw filan eski client ile bot acılıyormu kurayımm mı beyler lütfen cok acil yardım Cvaplarınızı acilll bekliyorumlmm Crying or Very sad

Arkadaşlar ben 1 seneye yakındır bot kullanıyorum ilk defa böyle bir ile karşılaştım.Bazı arkadaşlarda demiş ama ben cwp göremedim.Start a tıkılıyorum kum saati çıkıyor ama oyun fln açılmıyor.Buna bir çözüm yazarsanız sevinirim!!!!.

(Benim ark üçkere parmaktan start yap normal oyuna gir dedi ozman olur dedi ama hala olmamaktadır)
:?!!! :?!!! :?!!! :?!!! kahvekeyfi kahvekeyfi

ya arkadaşlar konuyla alakalı diil ama bilen varsa lütfen ben srobot card aldım yeni bi account aldım ve aldığım cardı accounta yükledim ve botla girdiğimde şifreyle aldığım accountu yazdığım zaman login olmuyor şifrede güme gitti accountta naapmalıyım

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
muhtemelen bir hata yapıyorsundur ilk defa mı bot aldın bot için kendin bir acc. açabidin mi hiç olmadı msn den durumu söyle id ve pw lerde bir sorun olabilir adamlar bu güne kadar bir yamuk yapmadılar yapmazlarda kahvekeyfi

NiGHTMaRe_

Öğretiyorum
ben botu kurdum yeni clienti kopyaladım fakat botu açamıyorum start game diyorum açılmıyor lütfen bilen biri yardım etsin extrabeer

Yukarı Alt