NiGHTMaRe_

Öğretiyorum
jasonwalker sen anlıyosun bu işlerden sana bi sorum olcak benim isrobotta parmağı sağ tıklayıp start game diyorum ama oyun açılmıyor bunun sebebi nedir bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen..... şimdiden teşekkürler

saygılarımla... extrabeer

alican_1903 demiş ki:
jasonwalker sen anlıyosun bu işlerden sana bi sorum olcak benim isrobotta parmağı sağ tıklayıp start game diyorum ama oyun açılmıyor bunun sebebi nedir bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen..... şimdiden teşekkürler

saygılarımla... extrabeer
no dc client kullanıyosan orjinal client ile değiştir Wink

NiGHTMaRe_

Öğretiyorum
tamam çok saol bilgilendirmen için 2 hafta önce yine sormuştum ama kimse cevap vermemişti çok saol... extraokk

alican_1903 demiş ki:
tamam çok saol bilgilendirmen için 2 hafta önce yine sormuştum ama kimse cevap vermemişti çok saol... extraokk
ne demek görevimiz.
bir sorun olursa bu konu altında yaz elimden geldiğince yardım ederim :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1.85 daha çıkmadı gün içerisinde topic update edilecektir.

AzteC'in Karşısındaki evde 'sigaramı' içiyorum. ≠
Takımı
Fenerbahce
RaPLeX demiş ki:
http://down.botsmall.com/iSRObot/

mod arkadaslar ben burdan indiriyorum site saglam gibi görünüyor sizin bi bilginiz warmı Question
mod arkadaslarda onaylarsa bu site bot369dan onlarca kat daha hızlı 80KB p/s ile indiriyorum
ExtraLoob Dan indirSen ßişi oLmaz Wink= Ama ßotturk faLanda Var Ora virüsLü die söLüolar Denemedim ordan indirmeyi .

Tr_CaTLiaM demiş ki:
RaPLeX demiş ki:

mod arkadaslar ben burdan indiriyorum site saglam gibi görünüyor sizin bi bilginiz warmı Question
mod arkadaslarda onaylarsa bu site bot369dan onlarca kat daha hızlı 80KB p/s ile indiriyorum
ExtraLoob Dan indirSen ßişi oLmaz Wink= Ama ßotturk faLanda Var Ora virüsLü die söLüolar Denemedim ordan indirmeyi .
site karalamayı çok seviyorsunuz adamlar orjinal linki vermişler virüslü diyorlar Rolling Eyes

bot369 7.5$'a satıyor botsmall 9$ bence gamesultan gibi botturk gibi bu işten para kazanan adamlar bunlar botsmall virus olacagını sanmam

AzteC'in Karşısındaki evde 'sigaramı' içiyorum. ≠
Takımı
Fenerbahce
RaPLeX demiş ki:
Tr_CaTLiaM demiş ki:
RaPLeX demiş ki:

site karalamayı çok seviyorsunuz adamlar orjinal linki vermişler virüslü diyorlar Rolling Eyes

bot369 7.5$'a satıyor botsmall 9$ bence gamesultan gibi botturk gibi bu işten para kazanan adamlar bunlar botsmall virus olacagını sanmam
karaLayan kim karde$ ?? ßen sadece ßiLdiqimi SöyLedim ... Duydum dedim ve de Denemedim Dedim ... ßu Site payLasım Sitesi ve ßizde ßiLdiqLerimizi payLasıyoruz... öyLe deiLmi ?

ya hersey guzelde bgnku update den snra ? hatası wermeye basladı

Yukarı Alt