BOSPHORUS demiş ki:extra basalım mı mekanı,
paşada tanıdık çok ta 6 parça item için kan çıkmasın oraya girdimi çıkması problm oluyor
gidin gidin oskiyi severim iyi çocukBOSPHORUS demiş ki:extra basalım mı mekanı,
paşada tanıdık çok ta 6 parça item için kan çıkmasın oraya girdimi çıkması problm oluyor
SaGoPaKaJMeR demiş ki:gidin gidin oskiyi severim iyi çocukBOSPHORUS demiş ki:extra basalım mı mekanı,
OsKi demiş ki:SaGoPaKaJMeR demiş ki:gidin gidin oskiyi severim iyi çocukBOSPHORUS demiş ki:extra basalım mı mekanı,
umarım sende bigün hacklenip emek ettiğin charını kaptırırsın belki o gün ne demekmiş anlarsın Wink_HeaveN_ demiş ki:Bence Bu Konuyu Açmanız Saçmalık ^^
Çünkü Kendi Enayiliğinize Hacklenmiş Ve Bununda Burda Başlıkla Duyurmuşsunuz
ID PW Vermiş Yada Trojan Yemişsiniz Bilmiyorum Fakat
Ben Olsam Bende Vermezdim O İtemleri
Gerçekler Acıdır
Bence Siz O İtemlerin Üstüne Bir Bardak Su İçin
Amin Evil or Very MadPennywise demiş ki:umarım sende bigün hacklenip emek ettiğin charını kaptırırsın belki o gün ne demekmiş anlarsın Wink_HeaveN_ demiş ki:Bence Bu Konuyu Açmanız Saçmalık ^^
Gerçekler Acıdır
Ayıptır soylemesı cok sınırlıyım ve olcakaların hıcte onemı yok..._HeaveN_ demiş ki:Bence Bu Konuyu Açmanız Saçmalık ^^
Gerçekler Acıdır
eyw CoolOsKi demiş ki:Ağzına sağlık krdeşm...