basta gecmıs olsun elımden gelse seve seve yardımcı olurum hedıye falan ıstemem ama dll nasıl böle bı sey yaptı hayret Rolling Eyes dun pegasusu sizin guıldde gördum nıye barındırıyosunuz onu guıldde yakıstıramadım acıkcasıOsKi demiş ki:Lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz gerçekden ödüllerimiz gerçekdir we çokda sağlam hepinize teşekkürler şimdiden adresin doğruluğu kanıtlanmıştır tek yapmanız gerek biraz yardım.
gazıosman pasanın oradakı gazıosman pasa hastanesının arkalarındakı batu cafe ye takılanbomba07 demiş ki:pardus ıstanbul benden sorulur sen bana 2 sının adını sempt bılıyosan sole yeter adları yeterlı olurda sempt bılıyosan gınede sole yeter.
çok akıllı zannedıorsun kendını sen heralde ??????****?*?_HeaveN_ demiş ki:Evet Yeni Bir CluB Acacağız_ExTaSy_ demiş ki:sizin itemler gıttı ıcın uzuluorsun ama benım 64 lvl char + 20 gunluk premıum + sp tıcket 14 gunluk + tavsan 20 gunluk gıttı chard tum ıtemler +5 dı yaff 65M para wardı yafffff offff nolur o listeye benı de alın oskı pardus
Bebelere hacklenen, Bebeler kLubü
Oski
Pardus
Extacy
Evet Varmı Başka İsmini Yazdırmak İsteyen
sana bı sey yazardım ama O.M den atayım cok yakın bı akrabanıda ekle o lısteye..._HeaveN_ demiş ki:Evet Yeni Bir CluB Acacağız_ExTaSy_ demiş ki:sizin itemler gıttı ıcın uzuluorsun ama benım 64 lvl char + 20 gunluk premıum + sp tıcket 14 gunluk + tavsan 20 gunluk gıttı chard tum ıtemler +5 dı yaff 65M para wardı yafffff offff nolur o listeye benı de alın oskı pardus
Bebelere hacklenen, Bebeler kLubü
Oski
Pardus
Extacy
Evet Varmı Başka İsmini Yazdırmak İsteyen
oskı guzelım arkadasa O.M den yolladım lısteye eklemesı gereken kısıyı ve suan kahkahalara boguldum...OsKi demiş ki:Heavan allah bilir sen bunların en başında geliyosundur şerefsiz herif
çok güzel bişiy yazdın heralde adamın iflaha kesıldı sesı solugu cıkmıorParduS_ demiş ki:oskı guzelım arkadasa O.M den yolladım lısteye eklemesı gereken kısıyı ve suan kahkahalara boguldum...OsKi demiş ki:Heavan allah bilir sen bunların en başında geliyosundur şerefsiz herif
bakalım lafımı kaldırabılecekmı...
puhahaha
ÖM ni Okumadan Sildim Adam Olanın MSjı Okunur Bende! İçinde Patlasın !ParduS_ demiş ki:oskı guzelım arkadasa O.M den yolladım lısteye eklemesı gereken kısıyı ve suan kahkahalara boguldum...OsKi demiş ki:Heavan allah bilir sen bunların en başında geliyosundur şerefsiz herif
bakalım lafımı kaldırabılecekmı...
puhahaha
yavrum sen bana adres verırmısın veya ben verdım sana zaten..._HeaveN_ demiş ki:Höst Oski Höst !
Şerefsiz Ata Babandır!
Çakala Bk Hele DLL den O İtemleri Parası İle Ben Alcam Şimdi İtemleriniz Bende Sıkıyorsa Gelin Alın Benden
Kaşındınız Siz
İsteyene Açık Adres Mailde Verrim !
Hem Suçlusunuz Hem Güçlü! 3 Tane Bebe Die Hitap Ettiğiniz Adama Hackleniyorsanız Gidin Kafanıza Mermi Sıkın Klavye Delikanlılığı Yapmayın !