_sehzade_ demiş ki:
theilker demiş ki:
ztn türkiyede Türk'ten çok kürt var ki....
Kürt müsün nesin yazma bi konuya msj istemiom seni konularımda Mad Adamların tipine bakarak yorum yapan adamdan hayır mı gelir?
bikere isteyen istedigi yere yazar ben bile kimseye diyemem bunlari sen nasil diyebiliyosun anlamiyorm admin bile demez bunu yani konularima msj yazma bile ilginc nse gecelim bunu
bizim tek sewindigimiz sey %46 si biseylerin farkinda olmayan cahil insanlarsa %54 ude herseyin farkinda olan insanlardir we bizde o farkinda olanlardayiz. ben 2. sayfada abdullah gulun we tayyip erdoganin ne mal oldugu hakkinda bisiler yazdim bunlari okuyup hala akp diyen insanin ya bi cikari wardir yada tayyip we gul gibi laiklik karsiti ATATÜRK ten nefret eden kisilerdir cunku oy werdikleri kisiler bole kisiler.biri siyasi yasak alan (laiklik karsiti konusmalar we ataturk ilkelerine karsi oldugu icin) 2. ise refah we fazilet partisinin basinda gelen bir kisidr ki bu 2 partide Ataturk ilkelerini kaldirmak istedikleri we laiklik kartisiti olduklar iicin kapatildi.abdullah gulun postada cikan ataturk karsiti yazilarinida bircok kisi okumustur.bunlari ben solemiyorum ANAYASA MAHKEMESİ nin aciklamalari googlede arastirin 10 dakkada herseyi bulun.
ayni sekilde TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİDE gerek cumhurbaskani secilmeden once gerek cumhurbaskaninin secildigi torenlere katilmayarak bu Ataturk karsiti kisilere geregini bildirmistir.Umarim 60. hukumetin sonu 12 eylul darbesi gibi olmaz