Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
A

Anonymous

Guest
_sehzade_ demiş ki:
member demiş ki:
_sehzade_ demiş ki:
Zaten aralarında bi tek o! :mrgreen: ya düşünüomda chp ye ne güzel kapak oldu Abdullah Gül' ün Cumhurbaşkanı olması. Rezil oldular....
sen hakaret etme hakıın kimden aldın da chp ye laf atıo. bide kendi siyasi görüşlerini kendine sakla burası sro ile ilgili bi form siyaset deil Exclamation
Gerçekler acı geldi galiba. Olur artık alışcan.
Not: burası sadece sro ilgili bi form değil. Siyasette yaparım laf da atarım sanane son mod musun? Modlar bi orun görmemiş sana ne oluyo?
Genç kurt murt war ımzada ülkücü gençklikmi takılıon secımden once şehitler şehlitler diye bagırean akp ye kan kusan ulkuculerde sımdı tam destek demeye basladı :mrgreen: :mrgreen:

A

Anonymous

Guest
Onu öyle düşünmemiştim ama Ülkücüleri severim Nsl olsa eski ülkücülerdenim. Hiç yoktan Ülkücüler katıldı Cumhurbaşkanı seçimine CHP gibi kaçmadı Wink extraokk

A

Anonymous

Guest
crazy_bay demiş ki:
su adamın dediği beni cok tahrik etti deli olacam lütfen bir mod el atsın
Bırak ya kardeş muhattab olma bile kendi halinde takılsın.
Ayrıca bi theilker bi daha benim konularıma cvp yazma. Senle muhattap değilim

kürtler orda gitti adam gibi seçimle seçildi gitti chpden daha iyi bişey yaptı ssen gelmişin buraya dediğin lafa bak hiç bir insana yakısmayan ırklık anlayısını artıran serefsizdir bu ülkeyi kimse bölemez

A

Anonymous

Guest
theilker demiş ki:
ztn türkiyede Türk'ten çok kürt var ki....
Kürt müsün nesin yazma bi konuya msj istemiom seni konularımda Mad Adamların tipine bakarak yorum yapan adamdan hayır mı gelir?

nedense tek ırk olarak bu ülkede kürt ırkımı var herkes kürtleri sorun yapıyor ülkeye zararım var benim kürtsek illa pkkmı olucaz antipkkyım ben macırı arnavutu cerkezı lazı terlısı melesı her turlu ınsanı var önemli olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ NÜFUS CÜZDADInın olmasıdır

A

Anonymous

Guest
crazy_bay demiş ki:
nedense tek ırk olarak bu ülkede kürt ırkımı var herkes kürtleri sorun yapıyor ülkeye zararım var benim kürtsek illa pkkmı olucaz antipkkyım ben macırı arnavutu cerkezı lazı terlısı melesı her turlu ınsanı var önemli olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ NÜFUS CÜZDADInın olmasıdır
+99999999999999999999999999999999999999999999999999
sonuna kadar haklısın

ya harbi körsünüz tek kelimeyle bu.adamlar gözünüzü boyuo haberiniz yoq.emekli maaşına zam yapıldı ooooooo süper.polise zam yapldı oooooo ne güzel....herkese zam yapıldı ne güzel ne güzel.üzümü ye bağını sorma diolar.bu para nerden gelio?adam alıo borcu alıo üstüne faiz birikio.bi soraki hükümet başka bi parti olsa çat kriz yaptırılacak.adamlar 2002 seçimleri biter bitmez 2007 seçimlerine hazrlığa başladılar.başardılar.o %46 oy aldık die öwünmeyn.aç insanla siyaset olmaz.git yemek wer adam tabiki oyunu sana werecek.çoğusu cebine para girio die akp ye werdi.bi bakalm bu yardımlarınız,türkiyeyi borç batağına sokmanız yüzündenmi oy aldınız yoqsa sewe sewemi oy werdiler.we siz böle dewam edin...
PS: %46 aldk %90 alacakmşsnz lol :mrgreen: tek kelime yetio :lol:
herkese ii geceler...

_sehzade_ demiş ki:
theilker demiş ki:
ztn türkiyede Türk'ten çok kürt var ki....
Kürt müsün nesin yazma bi konuya msj istemiom seni konularımda Mad Adamların tipine bakarak yorum yapan adamdan hayır mı gelir?
bikere isteyen istedigi yere yazar ben bile kimseye diyemem bunlari sen nasil diyebiliyosun anlamiyorm admin bile demez bunu yani konularima msj yazma bile ilginc nse gecelim bunu

bizim tek sewindigimiz sey %46 si biseylerin farkinda olmayan cahil insanlarsa %54 ude herseyin farkinda olan insanlardir we bizde o farkinda olanlardayiz. ben 2. sayfada abdullah gulun we tayyip erdoganin ne mal oldugu hakkinda bisiler yazdim bunlari okuyup hala akp diyen insanin ya bi cikari wardir yada tayyip we gul gibi laiklik karsiti ATATÜRK ten nefret eden kisilerdir cunku oy werdikleri kisiler bole kisiler.biri siyasi yasak alan (laiklik karsiti konusmalar we ataturk ilkelerine karsi oldugu icin) 2. ise refah we fazilet partisinin basinda gelen bir kisidr ki bu 2 partide Ataturk ilkelerini kaldirmak istedikleri we laiklik kartisiti olduklar iicin kapatildi.abdullah gulun postada cikan ataturk karsiti yazilarinida bircok kisi okumustur.bunlari ben solemiyorum ANAYASA MAHKEMESİ nin aciklamalari googlede arastirin 10 dakkada herseyi bulun.

ayni sekilde TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİDE gerek cumhurbaskani secilmeden once gerek cumhurbaskaninin secildigi torenlere katilmayarak bu Ataturk karsiti kisilere geregini bildirmistir.Umarim 60. hukumetin sonu 12 eylul darbesi gibi olmaz

Bu tarz konularda yorum yapmasını pek sevmiyorum ama görüyorumki halen aramızda bir kaç arkadaşımız israrla siyaseti forumlara sokmak istiyor herkezin bildiği kendine kalsın tamam Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşısınız konuşma özgürlüğünüz var ama burada değil ilk ve son uyarımdır. Forumlarda şuandan itibaren siyasi ve parti adına konuşma yapanlara cezai işlem uygulanacaktır. Buyrun meydan sizin devam edin..

cogunuz belkı bılmıyordur ama zamanında akp partısı ıngılızler tarafından kurulmusut ve ulkeyı bolmek amaclı kurulmustur!! bılmedıgınz o akdar cok sey varkı!! cehalet ıste ulkenın halıne bakınca acıyorum mıllet bayram yapıo nedenı ıse sehırlerınden bırı oldu dıe ama ulke ne hal alıcak farklarında bıle degıller cok gerı kalmıs bı ulkeydık zaten iran gıbı olsak yıne kahvekeyfi ATAM NERDESIN!!!!!!

_sehzade_ demiş ki:
EXC123 demiş ki:
biraz arastirsan 12 eylulu sonra siyasi yasak alan erdogani, gulun sozlerini bulursun we sunu unutma %46 istiyosa %54 de istemiyo ki oy wermedi onlara
Bi dahaki seçimde %90 olcak merak etme! Türkiye 20 küdür party var bunlara oy vercekler tabi. Bak CHP de %21 aldı. Yani fark bu. Türkiyenin %46sı neyine ne olduğunu çok iyi bilior. Chpyede çok güzel kapak oldu. Cumhurbaşkanı seçimini boykot etceklerdi ne oldu? Zaten CHP DSP ile birleşmeseydi barajı zor geçcekti
AKP Rulezzz Idea Idea
aziz nesinin bi sozu wardir turkiyenin %90 i salak die boylese en azindan %46 sini slk oldugu kanitlandi bence aptullah gul 30 yasindayken 15 yasinda biryle evlenmis bi insan yani bole lerine bn insan biel demem ne dmk bu yaa resit olamyna bi kizla 30 sindaki adam evlenio resmen alı koymaktr bu ama ceza almio bole heriller bu yaptiklarindan dolayi iste bole bi turkiyede yasanmaz bole miilet olmaz bunlara oy weren miletin aklina sasiorum tmm denz baykalda sevdim bi insan diil dir hatta cok giick bi insan ama ulkeyi laik bi seklde yonetebilcek bi insna bole insanlar cumurbaskani oluosa yakinca develti sabikasi fazla olan yoknetcek

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt