Hocam Yazık Gunah kavga Ediyolar Dine Bile Sövmüşler Valla Cok Ayıp !!!!! Küfün Bile Dozunu Kacırıyorlar Artık...Bu Oyun Adamı Küfürbaz Eder AlimALLAH
helal olsun size ki ; yüreği adamlıgı kişiliği 5 para etmeyen millete küfür edebilen hazır değilimlerle oyalayabilen botla kasarak birşeyler yaptıgını sanan adamlarsınız.killy^^ demiş ki:Helal olsun bize kfr edilcek adama etmişiz her ne kadar orda ben olmasamda :)
killy^^ demiş ki:Helal olsun bize kfr edilcek adama etmişiz her ne kadar orda ben olmasamda :)
Sen ilk önce Türkçe konuşmayı öğrenChauncey demiş ki:Ama server'da kötü bir irtibat oluşturduğunuzun farkında değilsiniz. .[/b]
hala konuşuyor yawkilly^^ demiş ki:Sen ilk önce Türkçe konuşmayı öğrenChauncey demiş ki:Ama server'da kötü bir irtibat oluşturduğunuzun farkında değilsiniz. .[/b]![]()
ne diyim :=)
gözlerime inanamıyorum kim gelmiş! Shocked hoşgeldin asım, derhal oyuna gel konuşalım yahu. Confused Merak ettik seni.Last_OTTOMAN demiş ki:Wahhh wahhh wahhh oyunu bıraktık server karısmıs.Walla ne diim yaa yazık Sad
Kimsin nesin bilmiyorum.Fakat başta ne yazdığıma bakarsan anlarsın "böyle şeylere hiç bulaşmak istemezsim" yazdım. Hem sorunlu olanlar bu ss lerdede olduğu gibi darkBORN guildi biz değil yani.Kafasının içinde miniminnacık beyni olan adam bile anlar bunu.Adam yeni başlık açıyor, biz küfrederiz diye.Seb git biraz forumu araştırda anla kimin kimle zoru olduğunu.Eğer orada bensem sorunu olan çıksında biri senin küfrettiklerini ss aldım desin yada küfrettin desin ve kanıtlasın.Bizim bi sorunumuz yoktu ta ki bunların sorunlu olduklarını bilene kadar.MaNyAk21 demiş ki:Başlık iğrenç cevaplar iğrenç anlatımlar iğrenç...
Yani hiçkimsenin konuyla ilgisi olmadığı bu kadar belliki...
Kardeşim bunu çözmek istiyorsan kendi içinde çöz foruma niye yazarsın...
Bu guildde de mezhep ırk ayırımı yok. İnsan olmasını bilenler için yada insan olanlar anlar zaten...
Bizim kişiliğimiz ortada yaşlarıda 18 altında kimse yok genelde 24+ adamlar var. bilmiyorum size ne diyim... SAdece boş konuşuyorsunuz... Devam boşluk doldurmaya... Sad
Birde bu Hysteria mı ne böyle bi guild varmış... Razz Bunların Darkborn ile alıp veremedikleri ne onu bi anlasam...![]()
Sen öğrendin mi Türkçe konuşmayı?Git kendi konuna bak bakayım ne yazmışsın.Konu kilitlendi alıntı yapamıyorum.Ne yazdığını yazayım.killy^^ demiş ki:Sen ilk önce Türkçe konuşmayı öğrenChauncey demiş ki:Ama server'da kötü bir irtibat oluşturduğunuzun farkında değilsiniz. .[/b]![]()
ne diyim :=)
asım sen misin hacım, geldin mi IdeaLast_OTTOMAN demiş ki:Wahhh wahhh wahhh oyunu bıraktık server karısmıs.Walla ne diim yaa yazık Sad
ss deki konusmalar fake mi sen neyden bahsediyorsun. kimse kimsenin mezhebine dil uzatamaz. ben bi aleviyim. elimde olsa onlara 2 ci star tv vakasini yasatirdim. anladin senMaNyAk21 demiş ki:Başlık iğrenç cevaplar iğrenç anlatımlar iğrenç...
Yani hiçkimsenin konuyla ilgisi olmadığı bu kadar belliki...
Kardeşim bunu çözmek istiyorsan kendi içinde çöz foruma niye yazarsın...
Bu guildde de mezhep ırk ayırımı yok. İnsan olmasını bilenler için yada insan olanlar anlar zaten...
Bizim kişiliğimiz ortada yaşlarıda 18 altında kimse yok genelde 24+ adamlar var. bilmiyorum size ne diyim... SAdece boş konuşuyorsunuz... Devam boşluk doldurmaya... Sad
Birde bu Hysteria mı ne böyle bi guild varmış... Razz Bunların Darkborn ile alıp veremedikleri ne onu bi anlasam...![]()
lol12 demiş ki:O guildin terbiyesini çok yakında düzeltecez az kaldı arkadaşlar:)