Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Hocam Yazık Gunah kavga Ediyolar Dine Bile Sövmüşler Valla Cok Ayıp !!!!! Küfün Bile Dozunu Kacırıyorlar Artık...Bu Oyun Adamı Küfürbaz Eder AlimALLAH

ya bole durumlarda yapilabilecek en iyi sey hic takmamak

ne derlerse desinler umrunuzda olmasin cunku onlar sewiyesiz insanlar we ole insanlarin dedikleri bizleri etkilememeli

killy^^ demiş ki:
Helal olsun bize kfr edilcek adama etmişiz her ne kadar orda ben olmasamda :)
helal olsun size ki ; yüreği adamlıgı kişiliği 5 para etmeyen millete küfür edebilen hazır değilimlerle oyalayabilen botla kasarak birşeyler yaptıgını sanan adamlarsınız.

yazık 2 tane bilgi ver desem veremiceksin ( isro (internation sro [oynadıgımız sro]) daki bilgileri değil)

bi serverda lv30 a kadar kasıp 2. serverda ellerine bot alan
cogundada bu siteden beleş gecinen adamlar böle mal mal hareketler yapar iste

kusura bkamayında adaım su lafı zıvanadan cıkardı Evil or Very Mad

bu arada dayak atan smile istiyorum :mrgreen:

bigboss mudur nedir. kimdir neyin nesidir. Fasist midir yoksa p*c midir. Alevilerle zorun nedir?

Senin dinin kitabin neyse onlarinda odur.

Ne kadar cahil kalmissin
Kufuru bir silah sanmissin
Dinine kufur edip bir haltmi sandin
Alevidir ama oda bir muslumandir bunu atlamissin

bu sana kapak olsun :?!!! :?!!! :?!!!

bu bi oyun dini siyaseti karistirmayin :) yanliz kalirsin bebe

Dr.Hemlock

Tanınıyorum
Allah belanızı versin sizin be hayvan herifler.Dürüst olim yemin ediyorum şu an yanımda olsaydınız hançerle boğazını keserdim.Hiçbirşeyi önemsemem de siz nasıl olurda mezheblere dil uzatırsınız.Siz ya beyinsizsiniz ya da ufacık çocuklarsınız.Lan gerizekalılar oyun için canınızamı susadınız siz.Aptal mısınız.Ben başlim sizin oynadığınız oyuna guilde.O kadar delikanlıysanız hadi sokakta duyalım bunları.İlk defa bu kadar sert konuşuyorum fevri düşüncelerim için kusuruma bakmayın.Ama şunu söylim oyun umurumda değil birileri inancıma kültürüme onuruma küfür ederse yeminler olsun ödetirim.Ayrıca kim olduğunuzu öğrendiğim anda savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

A

Anonymous

Guest
Başlık iğrenç cevaplar iğrenç anlatımlar iğrenç...
Yani hiçkimsenin konuyla ilgisi olmadığı bu kadar belliki...
Kardeşim bunu çözmek istiyorsan kendi içinde çöz foruma niye yazarsın...
Bu guildde de mezhep ırk ayırımı yok. İnsan olmasını bilenler için yada insan olanlar anlar zaten...
Bizim kişiliğimiz ortada yaşlarıda 18 altında kimse yok genelde 24+ adamlar var. bilmiyorum size ne diyim... SAdece boş konuşuyorsunuz... Devam boşluk doldurmaya... Sad

Birde bu Hysteria mı ne böyle bi guild varmış... Razz Bunların Darkborn ile alıp veremedikleri ne onu bi anlasam... :lolmuch:

Last_OTTOMAN demiş ki:
Wahhh wahhh wahhh oyunu bıraktık server karısmıs.Walla ne diim yaa yazık Sad
gözlerime inanamıyorum kim gelmiş! Shocked hoşgeldin asım, derhal oyuna gel konuşalım yahu. Confused Merak ettik seni.

MaNyAk21 demiş ki:
Bu guildde de mezhep ırk ayırımı yok. İnsan olmasını bilenler için yada insan olanlar anlar zaten...
Bizim kişiliğimiz ortada yaşlarıda 18 altında kimse yok genelde 24+ adamlar var. bilmiyorum size ne diyim... SAdece boş konuşuyorsunuz... Devam boşluk doldurmaya... Sad

Birde bu Hysteria mı ne böyle bi guild varmış... Razz Bunların Darkborn ile alıp veremedikleri ne onu bi anlasam... :lolmuch:
Kimsin nesin bilmiyorum.Fakat başta ne yazdığıma bakarsan anlarsın "böyle şeylere hiç bulaşmak istemezsim" yazdım. Hem sorunlu olanlar bu ss lerdede olduğu gibi darkBORN guildi biz değil yani.Kafasının içinde miniminnacık beyni olan adam bile anlar bunu.Adam yeni başlık açıyor, biz küfrederiz diye.Seb git biraz forumu araştırda anla kimin kimle zoru olduğunu.Eğer orada bensem sorunu olan çıksında biri senin küfrettiklerini ss aldım desin yada küfrettin desin ve kanıtlasın.Bizim bi sorunumuz yoktu ta ki bunların sorunlu olduklarını bilene kadar.

killy^^ demiş ki:
Chauncey demiş ki:
Ama server'da kötü bir irtibat oluşturduğunuzun farkında değilsiniz. .[/b]
Sen ilk önce Türkçe konuşmayı öğren :mrgreen: :mrgreen: ne diyim :=)
Sen öğrendin mi Türkçe konuşmayı?Git kendi konuna bak bakayım ne yazmışsın.Konu kilitlendi alıntı yapamıyorum.Ne yazdığını yazayım.
@killy
"yenilen pehlivan güleşe doymaz"
güleş ne olum :lolmuch:

MaNyAk21 demiş ki:

ss deki konusmalar fake mi sen neyden bahsediyorsun. kimse kimsenin mezhebine dil uzatamaz. ben bi aleviyim. elimde olsa onlara 2 ci star tv vakasini yasatirdim. anladin sen

o bigboss acik adresini elime gecirdigim anda savciliga suc duyurusunda bulunucam. adi kopek ancak havlamasini bilir adi fasist

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt