8li pt sisteminde cleric ve bardlar için oto buff sistemi mevcut fakat warriorlar için değil.buda gececi ptlerde warriorları cok yoruyor.buna bir çözüm bulursan cennetlik olursun sana söliyim :P

T--Sro bot lazım banada anlamıyorum nasıl iSo dakiler çalışmıyor hepsi aynı oyun joymaxa ait herşey aynı :S Sadece version farkı var.. 1.192 tSro versionu gözünü seviyim bi çare bul ya :S

Aslında taxi tool baya bi geliştirilse..exc atsa parayı vermesse banlasa suresı bıtenı atsa filan guzel olabilir zor olabilir ama bilmedigim için sadece bir istek bu botla daha işe yarar.

erci38 demiş ki:
beyler lütfen yeni sremu cikartmaya calisin
cok güzel bir programdi. thx
sremu developer var galiba legend 4 ile çalışan ^^

Bide bi isteğim olucak :
Unique alarm yaparsak cok sevinirim.Herhangi bi uniq cıktıgı zaman ötse yeterlidir.Hepsi için ayrı ayrı olmasına gerek yok.Sitede vardı ama konuya kilit atılmış.O yüzden indirmedim...
Eğer yaparsan geceleri rahat rahat pc başında uyuyabilcem :starving: :P

pklık bitirme progrmııı vrmhhh çokkkk fazla pkyımmda hotanda kendisii doğsa doğsaa ölseeeee sabaha kadar varmıhh böle bişi

Silkroad'ın yeni güncellemelerinde ortaya çıkan 'AutoLogin' in bizi oyuna daha çabuk sokması için bir prog. plz

warriorlar için özel bi buff skillerini pt deyken başka char aa basma sadece beliledin kişilere basma gibi bir program olursa süper olur

Bİrde WarriorLar İçin Oto Buf warmı ya mesela Yazıoruz iSmi Otomatik bufu basıyo botta olmadan ? :S

torqueye benzer bi program please ..... cok lazım bıktım artık saatlerce denemektenn öyle bişey olursa muhtesem olur....

advanced key & mouse recorder diye bir program var bilgisayar reset attığında chara girmesi için ayarlamaya çalışmıştım ama bilgisayar kasıldığında düzgün çalışmıyor ve ben sbot kullanıyorum task managerden sro_client.exe nin önceliğini düşürüp sbotunkini yükseltiyorum clientless olmadığı için. diyeceğim o ki bir program olsun hem klavye ve mouse kaydetsin ve sistem başlangıcında çalışmak üzere ayarlayabilelim , hemde dahini task manager i olsun belirli programların önceliklerini önceden ayarlayabilelim. :popcorn: çok şey mi istedim? :twisted:

Yukarı Alt