europa çarlara silah değiştirip buff basan program var onun chinese olan türünü yapabilir misin?

Roland Deschain

Öğretiyorum
yazıma nasıl başlasam bilmiyorum, ama benim istediğim şey bir sro hider.

biliyorum sitede sürüyle var bunlardan, ama rumata loader hariç hiçbirisi işimi görmüyor. benim istediğim, sro penceresini küçültüp daha az ram ve cpu tüketmesini sağlamak. şu anda bunu yapabilen sm ve rumata harici bir şey yok sanırsam.

peki madem işimi görüyor, neden rumata loader kullanmıyorum? çünkü tbot ile açacağım çarı doğal olarak rumata ile açamıyorum. ikinci çarı rumata ile açıyorum, küçültüyorum ve gizliyorum, buraya kadar sorun yok. fakat benim pc biraz antika olduğundan 1GB ram olmasına rağmen ilk çarda lag oluyor ve çar yatıyor.

benim istediğim; ilk açtığım asıl çarın olduğu clienti de küçültmek, ve bunu tbot ile beraber yapmak. bu iş için extralook gibi (onu da denedim işe yaramıyor) client a dışarıdan müdahale eden, yani loader olmayan bir program lazım. malum tbot un kendi loader ı var.

umarım açık bir şekilde anlatabilmişimdir. şu anda böyle bir şey hiç bir yerde yok. ilk bizde olsa fena mı olur?

yardımını bekliyorum :beer: :starving:

Bnm ufak bir ricam olacak Süpürücü programını stealthex le kullanmak istiyorum .. veya dha değişik bir program yapabilirsn çok güzel olur ..Malum stealthex canavarı kesio parayı bırakıyo ..turluyo dönüyo paranın sna ait alma süresi geçio elalemin tavşanı koşuyo alıyo biz azımız açık bakıyoruz ..İşte bu yüzdn bana ve tüm stealthex cilere faydalı bir program olacağını düşünüyorum :) Süpürücü stealthex le çalışmıyo veya ben çalıştıramadım şimdiden ilgin için tşkler:)

budra demiş ki:
yazıma nasıl başlasam bilmiyorum, ama benim istediğim şey bir sro hider.

biliyorum sitede sürüyle var bunlardan, ama rumata loader hariç hiçbirisi işimi görmüyor. benim istediğim, sro penceresini küçültüp daha az ram ve cpu tüketmesini sağlamak. şu anda bunu yapabilen sm ve rumata harici bir şey yok sanırsam.

peki madem işimi görüyor, neden rumata loader kullanmıyorum? çünkü tbot ile açacağım çarı doğal olarak rumata ile açamıyorum. ikinci çarı rumata ile açıyorum, küçültüyorum ve gizliyorum, buraya kadar sorun yok. fakat benim pc biraz antika olduğundan 1GB ram olmasına rağmen ilk çarda lag oluyor ve çar yatıyor.

benim istediğim; ilk açtığım asıl çarın olduğu clienti de küçültmek, ve bunu tbot ile beraber yapmak. bu iş için extralook gibi (onu da denedim işe yaramıyor) client a dışarıdan müdahale eden, yani loader olmayan bir program lazım. malum tbot un kendi loader ı var.

umarım açık bir şekilde anlatabilmişimdir. şu anda böyle bir şey hiç bir yerde yok. ilk bizde olsa fena mı olur?

yardımını bekliyorum :beer: :starving:
benim koyduğum program var bende seninle aynı durumdaydım bunu kullanıyodum baya bir kasmayı azaltıyo
viewtopic.php?f=53&t=71483

sro loaderda srobotta 1 den fazla carı bota koyma yapabılırmısın yanı loaderda 1 fazla carı acıp bota koyma

BenDe Şöle bişey istiyorum Mümkünse Eu charlar için
Örnek benim warrior clericim var Cleric skillerini tıklayınca
otamadık cleric shield taksa , Atak skillimi kullanıncada silahımı taksa
yani hangi skill icin hangi silah gerekliyse onu takabilen hızlı seri
bi program yapabilir misin buna benzer bi programı ksro videosunda gördüm

bana gap 0 layıcı bişi lazım bulmam mümkün mü ?
geceleri lvl atladığında ot.. olarak kendi uplayacak

Pet'teki Arow ve Potları Invertorye Aktarmak İçin Bir Program Varmıdır veya Böyle Birşey Mümkünmü Acaba? Eğer Bölye Birşey Olursa Büyük Kolaylık Olur :roll:

sremu dosyaları nerde acaba???Ben aradım sitede ama bulamadım.Bir çok sitede de doğru düzgün yok.Eğer buraya koyabilirsen çok iyi olur.

beyler bişe sorucam ben bot aldım ama bot ile no dc den girmiyo .. No dc ile bot a girmenin bir yolu warmı war ise donwload linki koyarmısınız... AcİLLL

oto 4 lü kurma programı lazım ilker abi. bir yardım eder misin bulamadım da :(

Yukarı Alt