Sro dememiştim zaten.Fraps PC mi dağıtıyomcoktay16 demiş ki:SRO zaten screenshoots klasörüne kayıd ediyor.Ayrıca Flaps mı ne vardı oda kaydeder.
benim koyduğum program var bende seninle aynı durumdaydım bunu kullanıyodum baya bir kasmayı azaltıyobudra demiş ki:yazıma nasıl başlasam bilmiyorum, ama benim istediğim şey bir sro hider.
biliyorum sitede sürüyle var bunlardan, ama rumata loader hariç hiçbirisi işimi görmüyor. benim istediğim, sro penceresini küçültüp daha az ram ve cpu tüketmesini sağlamak. şu anda bunu yapabilen sm ve rumata harici bir şey yok sanırsam.
peki madem işimi görüyor, neden rumata loader kullanmıyorum? çünkü tbot ile açacağım çarı doğal olarak rumata ile açamıyorum. ikinci çarı rumata ile açıyorum, küçültüyorum ve gizliyorum, buraya kadar sorun yok. fakat benim pc biraz antika olduğundan 1GB ram olmasına rağmen ilk çarda lag oluyor ve çar yatıyor.
benim istediğim; ilk açtığım asıl çarın olduğu clienti de küçültmek, ve bunu tbot ile beraber yapmak. bu iş için extralook gibi (onu da denedim işe yaramıyor) client a dışarıdan müdahale eden, yani loader olmayan bir program lazım. malum tbot un kendi loader ı var.
umarım açık bir şekilde anlatabilmişimdir. şu anda böyle bir şey hiç bir yerde yok. ilk bizde olsa fena mı olur?
yardımını bekliyorum