S.a. İlker Benimde Senden Bi İstegim Olacaktır Kardeş 3 Saniyede bi Enter Tuşuna Basan Bi Prog. Rica Edicektim Şimdiden Tşkler
Buyur;Kuruman demiş ki:S.a. İlker Benimde Senden Bi İstegim Olacaktır Kardeş 3 Saniyede bi Enter Tuşuna Basan Bi Prog. Rica Edicektim Şimdiden Tşkler
İlker Kardeş Tşkler ama Bu Çalışmıyor Denedim her iki türlü denedim sroya Girmedende Sro ya girdikden sonrada iksindede çalışmıyor hacım ben zaten Sro da kullanıcam bide Hide Özelligi Eklermısın Tekrar Tşklerilkercindik demiş ki:Buyur;Kuruman demiş ki:S.a. İlker Benimde Senden Bi İstegim Olacaktır Kardeş 3 Saniyede bi Enter Tuşuna Basan Bi Prog. Rica Edicektim Şimdiden Tşkler
http://www.dosya.cc/sfsdf4f4f44ic.zip.html
Nie sana yolluyor? Koysun ortaya Benim de ihtiyacım var ona. Ban riski de yok zaten onda. Bot yerine geçiyor diye düşünüyorum_JuanKuan_ demiş ki:İlker Su ana kadar ben senden Bir SeY İsTemedİm.
Ama Suan Benİm Senden bir İstegim olacak.
Gece AkLıma GeLdi...2 Tane Program var biri kendi skıllere basıor canavara sadece biz tıklıyoruz.Digeri ise Sadece Canavara TıklıYor Ama biz Dalı0ruz Sendn İstedıgım bu 2 Dosyayı (Programı) BirLestirmen...
Ve Yeni bir Program uretmen Bana YoLLaman Senin İcin bebek oyuncagı olcak ama Simdiden Tsk. /Yani Bi nevi Beles BoT gibi OLacak\ Simdiden Eline SagLık Mucx+TY
StrongBreak demiş ki:Nie sana yolluyor? Koysun ortaya Benim de ihtiyacım var ona. Ban riski de yok zaten onda. Bot yerine geçiyor diye düşünüyorum_JuanKuan_ demiş ki:İlker Su ana kadar ben senden Bir SeY İsTemedİm.
Gece AkLıma GeLdi...2 Tane Program var biri kendi skıllere basıor canavara sadece biz tıklıyoruz.Digeri ise Sadece Canavara TıklıYor Ama biz Dalı0ruz Sendn İstedıgım bu 2 Dosyayı (Programı) BirLestirmen...
Ve Yeni bir Program uretmen Bana YoLLaman Senin İcin bebek oyuncagı olcak ama Simdiden Tsk. /Yani Bi nevi Beles BoT gibi OLacak\ Simdiden Eline SagLık Mucx+TY
_JuanKuan_ demiş ki:İlker Su ana kadar ben senden Bir SeY İsTemedİm.
Tamam halletmeye çalışırım._JuanKuan_ demiş ki:_JuanKuan_ demiş ki:İlker Su ana kadar ben senden Bir SeY İsTemedİm.
İste bu JW AcıL Lzm Ama Silkroadı bırakmıssın heraLde Ama yİnede s0rım dedım