DualWeapon var. Botlarda da çalışıyor.jaws demiş ki:Botta iken silah değiştirme programı yazabilirseniz çok makbule geçecek yani bot eline baard alıp bufları bastıktan sonra kılıcı alıp kasmaya devam edicek sonra buflar bitince tekrar eline baard alıcak tekrar bufları basıcak
ilkercindik Bir Soru:ilkercindik demiş ki:DualWeapon var. Botlarda da çalışıyor.jaws demiş ki:Botta iken silah değiştirme programı yazabilirseniz çok makbule geçecek yani bot eline baard alıp bufları bastıktan sonra kılıcı alıp kasmaya devam edicek sonra buflar bitince tekrar eline baard alıcak tekrar bufları basıcak
+1sLaYeR_ demiş ki:multi client nodc hider ve image code yazan süper ötesi bisi yapabilirmisin hepsi bi progda
Açıkcası bu tür şeyleri çok gereksiz buluyorum. Tam olarak görevi nedir, ne işe yarar?kapital demiş ki:Dagger / warlock rod / eu shileld macrosu Yazabilirmisin ? Lütfen Çok İhtiyacım var bu macroya :)
veya viewtopic.php?f=53&t=12396 bu sword shiled / spear macrosunu Dagger / warlock rod / eu shileld e uyarlaya bilirmisin . ?
Şimdiden Teşekkürler.
Eu charım Var Rogue + warlock Yaptım Buildi Warlock rod ve shiled Elimdeyken Dagger skiline Bastığım Zaman Eline Daggeri Alıyor Ve atack yapıyor veya Dagger Elimdeyken Warlock Skiline Bastığım Zaman Eline Warlock Rod ve Shiled Alıp Büyüyü Atıyor . Pvp lerde Mükemmel Bir Araç Hızlı Silah Değiştiriyorsun. sword/ shield / spear macorusnu kullanıyorum fakat warlock rod ve shield i gec alıyor birde dagger' i elime aldığımda Desperade Skili var onuda acmasını istiyorum . kodlardan anlamadığım için senden yardım istedim süreleri ayarlanırsa ve F3 'de slotlardn birine desperada skilini yerleştirirsek Süper Olur. Umarım Anlatabildim . İlgilendiğin için Çok Teşekkür Ederim.ilkercindik demiş ki:Açıkcası bu tür şeyleri çok gereksiz buluyorum. Tam olarak görevi nedir, ne işe yarar?kapital demiş ki:Dagger / warlock rod / eu shileld macrosu Yazabilirmisin ? Lütfen Çok İhtiyacım var bu macroya :)
veya viewtopic.php?f=53&t=12396 bu sword shiled / spear macrosunu Dagger / warlock rod / eu shileld e uyarlaya bilirmisin . ?
Şimdiden Teşekkürler.
up gsl olurRomeo_ demiş ki:+1sLaYeR_ demiş ki:multi client nodc hider ve image code yazan süper ötesi bisi yapabilirmisin hepsi bi progda
Image code yazdıramam. Zor iş. Bana göre tabi.sLaYeR_ demiş ki:multi client nodc hider ve image code yazan süper ötesi bisi yapabilirmisin hepsi bi progda